Фенери с батерии

Имате нужда от повече яснота? Време е да се разкрият невидимите неща, за да е чист пътя Ви? Предстои преход или просто имате нужда от продължителна, ясна и силна светлина през нощта? Тук ще намерите всички нужни фенери с батерии, прожектори и лампи със собствено захранване, на една достъпна цена.

Безупречно осветление без значение къде се намирате

Нощните преходи крият изключително приключение, в което човек трябва да намери личен, вътрешен ресурс на характера, находчивост и смелост. Един от начини да се улесни подобно преживяване, е ако имате светлинен ресурс на които може да разчитате.

Той трябва да издържа на влага, на натоварване и да има траен заряд в батерията си, но най-вече трябва да предоставя ясна, чиста и достатъчна светлина, за да ви служи вярно.

Безкомпромисните осветителни решения започват в Praktis.bg, тук можете да намерите точно това, от което имате нужда.

Няма значение дали ви трябва челник с 3 степени на осветяване, фенер с голяма лупа, силна светлина и високи лумени или фенер с соларен панел, при нас ще откриете всичко нужно, за да остане вашият път осветен дълго време.

Ниско профилни фенери за ръчно ползване

Ниско профилните фенери са компактни, с оптимизирана форма за държане в ръка, с ластик за подсигуряване на носителя, че няма да бъдат изгубени. Различните модели предлагат подходящ капацитет от заряд за батерия, с гумирана дръжка против изпотяване или изплъзване.

Удобството при тях идва при малкият им размер и ефикасното им осветяване – то се постига от дизайна и употребата на LED крушки, които са много по-ефикасни и ярки от старите крушки.

Тяхната лекота, ефикасност на енергопреобръщане и дълготрайност означава, че дори най-семплият модел може да ви достави нужната сигурност през нощта.

Нивото на лумен зависи от интензитета на самият електричен ток и способността на крушката да концентрира ток в светлина, някои модел са с по-високи показатели.

Фенери с батерии с висок капацитет за осветяване

Тези фенери са значително по-големи от ниско профилните модели, но за сметка на това идват с по-голяма лупа и няколко посоки на разпръскване на светлината. Това означава, че те са способни да открият повече от невидимото за значително по-кратко време с ефикасност недостижима от предишните модели.

При нас има модели, които са оборудвани със соларен панел, които зарежда батерията през деня, подготвяйки я за нощта. Разполагаме и с модели с динамо, които се зареждат ръчно – те са гъвкави за ползване и не зависят от метеорологичните условия – зареждат се ръчно и имат голяма трайност на частите.

Ето защо нашият магазин е правилният за вас

Praktis.bg е магазин, който се слави със своят широк спектър от предложения. При нас можете да намерите всичко нужно за вашата градина, дом или офис.

С категорията фенери с батерии доставя пореден нужен сектор, които е подходящ не само за туризъм, алпинизъм, но и за домашни употреби, идващ с гаранция за качество на всеки направен избор тук.

Нашата най-голямо гордост идва от това, че сме способни да ви предоставим качествен артикули на добра цена, без излишно оскъпяване. Това се постига с внимателен подбор не само на логистични канали, но и на самите производители.

Кои фенери са за предпочитане – газови или на батерии?
Кои са важните характеристики на мощния фенер?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: