Фенери с батерии

Имате нужда от повече яснота? Време е да се разкрият невидимите неща, за да е чист пътя Ви? Предстои преход или просто имате нужда от продължителна, ясна и силна светлина през нощта? Тук ще намерите всички нужни фенери с батерии, прожектори и лампи със собствено захранване, на една достъпна цена.

Безупречно осветление с фенери с батерии без значение къде се намирате

Нощните преходи крият изключително приключение, в което човек трябва да намери личен, вътрешен ресурс на характера, находчивост и смелост. Един от начини да се улесни подобно преживяване, е ако имате светлинен ресурс на които може да разчитате.

Той трябва да издържа на влага, на натоварване и да има траен заряд в батерията си, но най-вече трябва да предоставя ясна, чиста и достатъчна светлина, за да ви служи вярно.

Безкомпромисните осветителни решения започват в Praktis.bg, тук можете да намерите точно това, от което имате нужда за градината или разходки в дивото.

Няма значение дали ви трябва челник с 3 степени на осветяване, фенер с голяма лупа, силна светлина и високи лумени или фенер със соларен панел, при нас ще откриете всичко нужно, за да остане вашият път осветен дълго време.

Ниско профилни фенери за ръчно ползване

Ниско профилните фенери са компактни, с оптимизирана форма за държане в ръка, с ластик за подсигуряване на носителя, че няма да бъдат изгубени. Различните модели предлагат подходящ капацитет от заряд за батерия, с гумирана дръжка против изпотяване или изплъзване.

Удобството при тях идва при малкият им размер и ефикасното им осветяване – то се постига от дизайна и употребата на LED крушки, които са много по-ефикасни и ярки от старите крушки.

Тяхната лекота, ефикасност на енергопреобръщане и дълготрайност означава, че дори най-семплият модел може да ви достави нужната сигурност за къмпингуване през нощта.

Нивото на лумен зависи от интензитета на самият електричен ток и способността на крушката да концентрира ток в светлина, някои модел са с по-високи показатели.

Фенери с батерии с висок капацитет за осветяване

Тези фенери са значително по-големи от нископрофилните модели, но за сметка на това идват с по-голяма лупа и няколко посоки на разпръскване на светлината. Това означава, че те са способни да открият повече от невидимото за значително по-кратко време с ефикасност недостижима от предишните модели.

При нас има модели, които са оборудвани със соларен панел, които зарежда батерията през деня, подготвяйки я за нощта. Разполагаме и с модели с динамо, които се зареждат ръчно – те са гъвкави за ползване и не зависят от метеорологичните условия – зареждат се ръчно и имат голяма трайност на частите.

Ето защо нашият магазин е правилният за вас

Praktis.bg е магазин, който се слави със своят широк спектър от предложения. При нас можете да намерите всичко нужно за вашата градина, дом или офис.

С категорията фенери с батерии доставя пореден нужен сектор, които е подходящ не само за туризъм, алпинизъм, но и за домашни употреби, идващ с гаранция за качество на всеки направен избор тук.

Нашата най-голямо гордост идва от това, че сме способни да ви предоставим качествен артикули на добра цена, без излишно оскъпяване. Това се постига с внимателен подбор не само на логистични канали, но и на самите производители!

Често задавани въпроси за фенери с батерии

Кои фенери са за предпочитане – газови или на батерии?
Кои са важните характеристики на мощния фенер?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: