Фасадни мазилки

Външният вид става все по-важен в 21-ви век и няма никакъв спор, че така ще се задържи, ако ли не и да се задълбочи като явление. Всъщност, хората сами си го правят – желаят нещата да са лъскави, прекрасни, непокътнати и т.н.

Това, обаче понякога не е напълно възможно заради фактора цена. Много мазилки са изключително скъпи.

Цените се покачват значително, защото производителите много добре осъзнават, че потребителите имат необходимостта да приключат подобаващо всеки ремонт или строеж.

Завършеният вид е онова нещо, което допринася за закрепването на всичко, което се прави, а без него нещата стоят някак си неоправени, недообмислени и т.н.

Ако трябва да си признаем, ние от Praktis.bg силно вярваме в това, че мазилката е един от най-важните етапи в строежа и заради това се стремим да я даваме на достъпни цени на нашите клиенти. Нещо повече – уважаваме всяко ваше решение и знаем, че искате разнообразие.

Ако решите нещо различно в последния момент, то ние можем да ви го предложим безпроблемно. Единственото, което се иска от вас е да ни се доверите, че ще ви предоставим качеството, което заслужавате.

Какви видове мазилки предлагаме при нас

Дали искате да нанесете декоративно покритие, или желаете да направите дървен завършващ ефект, няма значение, защото ние го имаме в нашите предложения от мазилки и шпакловки.

Всъщност, един ремонт или строеж минава през различни фази и ние знаем неудобството да не можеш да разчиташ да закупиш всичко от едно място.

Заради това винаги сме се стремели да предлагаме всяко нещо, което би ви се наложило да използвате, за да нанесете различните слоеве на една стена например - мазилки, шпакловки и бои.

Разбира се, за онези, които са предприели и по-мащабни проекти, разполагаме с огромни разфасовки, за да можете да сте спокойни, че от началото до края ще направите всичко така, както трябва.

Praktis.bg – мястото за дейни хора

От годините, в които стъпихме на българската сцена за продажба на строителни материали, нещата за нас рязко потръгнаха напред. Дълго търсихме причината, поради която наистина успяхме да направим нещата адски бързо.

Всъщност, отговорът е бил пред очите ни през цялото време – подходът към клиентите е изключително важен.

В началото, съвсем нормално, не успявахме да подхождаме по начин, който да ги кара да се чувстват напълно специални, но това с времето се превърна в научен урок, който и до ден днешен виси на ухото ни като обеца.

Изведнъж нещо малко бе променено и нашите отношения с потребителите ни потръгнаха само и единствено нагоре. Това, съвсем естествено, спомогна и за това да се увеличат и продажбите ни.

Не правилно, обаче да отразяваме само отношението. Достъпните цени на нашите първокачествени предложения също дават своето отражение на успехите, които успяваме да жънем напоследък.

Физическите ни магазини са пълни с щастливи клиенти и това си личи с бързичък прост поглед. За нас няма по-хубав момент от този, в който видим някой от нашите клиенти да си тръгва удовлетворен, че е намерил онова, което търси.

Ако искате и вие да излизате с усмивка, заповядайте при нас, за да сте сигурни, че това, което избирате носи пълното качество, заради което влагате и парите си в крайна сметка.

Често задавани въпроси за мазилки

Какви са предимствата на силиконовата мазилка?
Как да изберем мазилка според мястото, на което живеем?
 
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: