Антре

Антрето е важна част от обзавеждането на дома. Това е мястото, където всеки гост съблича връхната дреха и събува своите обувки. Повечето антрета са обзаведени така, че да разполагат с необходимите мебели за съхранение именно на тази част от облеклото на човек.

Важно е да го обзаведем по начин, който освен функционален, да допринася за завършената визия на интериора. Добрата новина е, че днес се предлагат изключително разнообразни мебелни решения, които можете да прибавите към антрето, без да инвестирате твърде много средства.

За всички вас, които сте привърженици на балансираното съотношение между качество и цена, ние сме приготвили дълъг списък от модерни, съвременни и висококачествени мебели. Те са в готовност да превърнат дома ви в далеч по-привлекателно място за живеене.

Още от прага на входната врата ще създавате добро впечатление у вашите гости и ще се доказвате като човек, който изпипва дори най-малките несъвършенства.

Ако имате някакви конкретни запитвания, служителите ни са на разположение да ви съдействат безотказно и по всяко едно време. Възползвайте се от техните професионални съвети и насоки, така че покупката да се окаже идеалната инвестиция, за която дълго да им благодарите.

Какво обзавеждане за антре ще откриете при нас

Тук ще откриете всичко онова, от което се нуждае вашето антре, независимо в какъв стил е обзаведено или каква е неговата площ.

Разполагаме с изобилие от интересни шкафове за обувки, огледала, закачалки за дрехи. Визията им ще ви омагьоса за секунди.

Ако вашият коридор е минималистичен, ние предлагаме 2 в 1 решения. Това са шкафове за обувки с огледало. Завършените като визия помещения се нуждаят единствено от декоративен елемент. Можете да разгледате закачалките, които са стилни и функционални.

С тях мястото ще придобие един малко по-различен вид и ще се отличава от останалите класически коридори, които до сега сте виждали.

В епицентъра на нашата политика неслучайно заляга стремежът да задоволяваме вкусовете и предпочитанията дори на най-взискателните и капризни клиенти. Така във всеки един момент сме в готовност да ви осигурим оптимално решение, отговарящо на индивидуалното ви търсене.

Това е една от основните причини да успяваме да запазваме дългогодишни клиенти, които пазаруват от онлайн магазина ни винаги, когато изпитват потребност от някоя нова мебел, разчупваща скучната обстановка в дома им.

От какви мебели се нуждае антрето

Независимо от това каква е общата площ на това помещение, задължително трябва да се състои от три основни компонента, определени като основни.

Не забравяйте, че това е преддверието към дома и там ние поставяме всички връхни дрехи и аксесоари, преди да влезем в хола или трапезарията.

Ето защо на това място задължително трябва да присъстват:

Ако сте спазили тези изисквания, то навярно сте придобили привлекателна визия, с която да се гордеете. Ние от Praktis.bg знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме на цени, достъпни за масовия потребител. Доверете ни се и няма да останете разочаровани от избора си.

Мебелите са направени от висококачествени материали. Дървесината е обработена прецизно и липсват всякакви несъвършенства по нея. Механизмите са устойчиви на постоянни натоварвания. Осигуряваме първокласно обзавеждане за всеки дом!

Често задавани въпроси за мебели за антре

Какви мебели да избера за обзавеждане на малко антре?
Да поставям ли огледало в антрето?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: