Мрежи, найлони и огради

Искате да подсигурите вашите насаждения? Да ги защитите от вредители, градушка или силното слънце? Трябва ви достъпно, но и качествено решение?

В тази категория ще намерите мрежи, найлони и огради подходящи както за малко производство така и за такова на по-голяма мащаб.

ПРАКТИС - Не правете компромис с мрежи, найлони и огради

Нашата главна функция като доставчик на градинско оборудване е направим качествен подбор, за да бъдете вие спокойни в своят избор на мрежи и найлони.

Тъй като тяхната функция е защитна, всякакъв компромис в тяхното качество би създало неприятни последствия, ние подхождам професионално и педантично.

По този начин ви гарантираме за високата стойност на вашият избор, дори той да е на достъпна цена. Без притеснение, без съмнение, без съжаление – при нас ще намерите точно това, от което се нуждаете, без да се налага да изцеждате банковата си сметка.

Поради специфичната роля на подобен вид полиетиленови изделия, избора може да бъде изключително важен за сигурността и защитата на вашата градина или овощни насаждения.

С избор направен тук, вие си спестявате много труд, главоболия и изгубени инвестиции и същевременно подсигурявате по-голяма реколта.

Защитни мрежи за ограда, насаждения и парници

Този тип мрежи за създадени да служат като подвижна защита от прах, вредители и кинетичният катаклизъм на силните валежи от градушка.

Благодарение на вплетените нишки, мрежите имат изключителна издръжливост и предоставят продължителна защита срещу лесна инсталация.

Някои мрежи имат засенчваща функция и ви дават нужното прикритие от непоканени погледи, но могат и да служат като бариера срещу прах или растения. Това може да се постигне и с някои видове найлон.

Те са лесни за монтиране, доста издръжливи на късане, слънце и стихии и могат да ви служат дълго време без да се налага тяхната подмяна.

Мрежите за защита на насаждения могат да се ползват както в малък мащаб така и в по-голям, с широка приложимост за различни растителни видове.

Тяхната роля е да спират птици и насекоми от това да нанасят масови щети на насажденията ви, като позволяват на вятър, слънце и дъжд да достигнат до нежните форми и плодове.

Те също служат като защита от градушка, която може да бъде пагубна за продукцията ви. Инвестиране в подобна защита може да ви спести много главоболия и редица от проблеми, които може би вече са ви сполетявали.

Подбора на правилната защита ви спестява много главоболия, които някога са били просто част от естеството на отглеждането на подобен вид продукция.

Благодарение на модерността и новите технологии, съвременните производители, градинари и земевладелци могат да предпазят своите растителни култури от набезите на безпощадните птици.

Защо да изберете мрежи и найлони от нас

Нашият опит в тази сфера не е никак случаен. Практис България е известен със своят градински център, който първоначално създадохме като главен аспект на нашата дейност.

Нашето разрастване в други сектори и предложения отвъд градинарството не ни отделят от нашата първоначална цел – да ви предоставяме висококачествени продукти на ниска цена.

Избор направен в нашият онлайн магазин е избор, които ще ви носи спокойствие, стабилност и предвидимост, които са особено трудни за постигане в земеделието и озеленяването.

Спестете си грижи, тревоги и излишни разходи и вземете правилните мерки за вашата градина от овошки, парник или двор още днес!

Често задавани въпроси за мрежи, найлони и огради

За какво и как се използват мрежите за оранжерии?
За какво се използва аерофолиото за оранжерии?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: