Найлони

Найлоните имат много функции, в зависимост от техният вид, те могат да бъдат ползвани както на външно, така и за вътрешно ползване, като избора е изцяло ваш.

От Praktis.bg сме направили специална селекция от най-търсените видове найлони на пазара, за да можете вие да завършите вашите градински проекти със стил и безопасност.

Градински проекти, обезопасяване на помещение или пакетиране – найлони

Градината изисква много грижа, която много често заема формата на правилен подбор на материали. Особено важно е ако изграждате оранжерията или искате да покриете насаждение като защита от зимният скреж да изберете правилният вид найлони.

Подсилените найлони имат вплетени нишки, които заздравяват повърхността, което ги прави изключително издръжливи на удар, вятър, слънце и дори пробождане.

Те се ползват основно за изграждането на големи парникови съоръжения, като предоставят постоянна защита както от насекоми, стихии така и от птици.

Защита на стаи по време на ремонт

Причините за ползването на непромокаем найлон могат да бъдат много, най-вече като анти-влагова бариера и защита от изцапване.

В строителната дейност и домашните ремонти, много често този вид найлони се ползват да защитят подовата настилка и мебели от изцапване или напрашване.

Комбинацията от лекота и здравина ги правят невероятен избор както за защитата на интериорни пространства, така и за защитата на външни мебели, дърва и други.

Реално, този избор е изключително лесен за мнозина, тъй като найлоните от този тип са големи като размер, доста евтини и доста издръжливи, поне на фона обикновените видове.

Найлони за пакетиране и оранжерии

Пакетирането е деликатна дейност, която изисква съобразяването с крехкостта на материала под въпрос. Найлоните с атмосферни бариери омекотяват значително всякакъв вид предмети като ги предпазват от удар, който иначе би бил пагубен за тяхната здравина.

И тъй като не можете да се доверите на какъвто и да е найлон, вашата цел е да намерите такъв, който не само да предостави издръжливост, но и достатъчна защита на ценните предмети.

Най-често този вид материал се ползва в транспортната дейност, от фирми за преместване на вещи, и услуги, които се занимават с доставка на пратки. Този вид найлони са също така и доста терапевтични, кой не обича да пука балончетата.

Найлон за оранжерии и предпазни съоръжения

Успешността на една оранжерия зависи не само от контрол на климата, но и от здравината на нейната конструкция и най-вече найлон.

Той трябва да издържа на вятър, стихии и светлина като доставя достатъчно светлина за вътрешността на съоръжението без да пречи на процеса на фотосинтеза.

Нашият подбор на найлони идва в няколко размера, дължини и ширини като цената е базирана на линеен метър и ширината на материала. Можете да избирате точно толкова от колкото имате нужда без излишно оскъпяване.

При нас можете да откриете и защитни мрежи за различни нужди.

Защо да изберете да вземете вашия найлон от Praktis.bg

Като дългогодишен доставчик ние имаме изградена мрежа от снабдители, благодарение на които можем да ви предоставим висококачествени продукти на разумна цена.

С нашето засилено онлайн присъствие, вие можете да правите важни покупки без да напускате вашият дом, като всяка поръчка със стойност по висока от 500 лв получавате безплатна доставка.

Правилното решение е направено лесно достъпно, доста евтино и същевременно качествено, за да не правите вие компромис с нужното!

Често задавани въпроси за найлони

Какви видове найлони за оранжерии и парници има?
Кой е най-здравият найлон за оранжерия?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: