Плочки

Плочките са класическо подово и стенно покритие, което може да се използва за облицоването на различни стаи, обикновено в кухнята, банята и опционално в антрето и коридора.

В Praktis.bg предлагаме асортимент от няколко вида плочки, които се отличават с отлични характеристики, практичност, здравина, дизайн и много добра цена. Разгледайте селекцията, която сме подготвили специално за вас и изберете най-подходящото решение според нуждата и предпочитанията ви.

Плочки за баня, които си заслужават вашето внимание

Каталога ни с плочки сме изградили въз основа на щателно проучване на пазара и запознаване с характеристиките на отделните артикули за избиране на възможно най-доброто съотношение между качество и цена. Така можем да ви предложим широко разнообразие от модели и дизайни с достатъчно добро качество, което заслужава всеки лев, който бихте вложили в покупката на настилката.

В тази продуктова категория се открояват 3 вида артикули:

Всеки вид има своето предназначение и може да бъде използван за създаване на перфектната комбинация, съчетаваща практичност и красив дизайн в едно.

Тук може да избирате между различен завършек - мат, гланц, текстурирани, глазирани и други – който да придаде декоративния ефект, който търсите. Също така разполагаме с най-различни размери, така че да може с лекота да облепите пода и стените по най-оптималния начин. Предлагаме настилка с най-различни форми – класически квадрат, модерен правоъгълник и декоративна мозайка.

В каталога ни ще откриете истинско многообразие от цветове, в което със сигурност ще успеете да откриете точния нюанс, който сте си представяли. Предлагаме както актуални пастелни цветове за красива светла баня, така и наситени земни цветове за създаване на дълбочина, а също така и ярки цветни нюанси за внасяне на свежест и настроение.

Разполагаме с уникален набор от първокачествени продукти, които са с отлична дебелина и плътност, издържат десетки години, прилепват плътно и създават красива визия на стаята.

Предлагаме и калибрирани или калибровани плочки, които са създадени с уникална прецизност, за да може крайният продукт да е с абсолютно същите характеристики както всички останали плочки от модела.

Оглеждайте се за маркера ни "първо качество", който поставяме на едни от най-новите ни предложения в групата, които се открояват с перфектни спецификации на пазара в конкретната категория.

Доверете се на качеството

В Praktis.bg предлагаме първокласни подови и стенни покрития, на чието качество спокойно може да се доверите.

Независимо дали избирате здрав гранитогрес със стилно излъчване, красив фаянс за декорация или практична и топла теракота, ние можем да ви предложим високото качество, което очаквате, на добрата цена, която бихте искали да откриете!

Често задавани въпроси за плочки

Какво представляват т. нар. калибрирани плочки?
Кои плочки са най-подходящи за банята?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: