Палатки

Търсите лесно преносим заслон за къмпинг или преход? Имате нужда от нещо качествено на достъпна цена? Не искате да правите компромис с комфорта си в природата? Тогава тук ще намерите всичко нужно за вашите къмпинг нужди – с лесно преносимите палатки от Praktis.bg.

Ролята на всички палатки е да ви пазят без компромис

Едва ли някои иска да се озове мокър през нощта докато е в природата, още по-малко желателно е ако е на голяма надморска височина и трудно може да се стопли.

Избегнете неприятните и опасни ситуации с висококачествената селекция от многоместни палатки за преход и къмпинг.

Те ще ви дадат нужната защита, като ви запазят сухи и предпазени от вятър, сняг и градушка дори при минусови температури.

Със своя специално подмазан текстил с противоветрени свойства, двустранни ципове и подсигурителни тавани, палатката можете да ви помогне да избегнете най-неприятно по един стилен и сигурен начин.

Леки, удобни и уютни

Един от най-големите предизвикателства за всеки турист в природата е да се предпази от стихиите, още по-важно е да се предпази от студенината на земята, особено през зимата.

Ако търсите удобен, лесен за ползване, и лек способ да го направите, многоместните палатки в тази категория могат съвсем окончателно да приключат вашето търсене.

Техният специален дизайн отвежда водата от повърхността или землището на вашият лагер, по начин, който дори ви предпазва от проливни дъждове.

Друг голям проблем при лагеруването е образуването на конденз във вътрешната част на палатката, за това и има подобни типове с двоен покрив, които действа като допълнителен изолационен слой.

Той предпазва от образуването на конденз поради температурната разлика и действа като допълнителна бариера при силни ветрове, дъждове и дори градушка.

Уюта на топлата палатка, особено сравнена със суровите условия навън, е несравним. Точно в тези моменти човек се радва за технологичното развитие на своят вид и на това, че е излязъл от хранителната верига – тъй като природата, макар и красива, е доста сурова.

Избегнете неудобството и изберете комфортна палатка

Това човек да е сам в природата има своите предимства, понякога имаме нужда от усамотяване и не винаги двора е достатъчен. За мнозина е значително по-приятно да се насладят на природната красота в комбина – с приятели или семейство.

За това нашият екип избра няколко доста добри варианта на многоместни палатки, които комфортно могат да поберат повече от двама души и техните багажи.

С нашата селекция вие можете да направите прекрасен избор и то на изключително добра цена – без да правите компромис с качеството, удобството или безопасността на вашето семейство.

Защо да пазарувате през Praktis.bg

Като дългогодишен доставчик на висококачествени продукти, нашият екип има честа да ви представи новата си селекция от къмпинг оборудване за цялото семейство.

Работата с подбрани доставчици и компании-производители ни дава достъп до наистина висококачествени продукти на изключително ниска цена.

Не е случайно че имаме славата като магазин №1 в България, магазин с най-ниски цени и предложения за цялата страна. Единственото нещo, ненадминато при нас, освен изобилието от избори, е качеството на селекцията и наистина достъпните цени.

Направете правилният избор както хиляди българки правят всеки ден, направете добра покупка чрез нашият обновен онлайн магазин от комфорта на дома си – лесно и бързо!

Често задавани въпроси за палатки

Какъв размер палатка да избера?
Как да изберете палатки?
Може ли палатката да издържи на по-сурови условия?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: