Аксесоари

Повечето аксесоари за покриви са важна част за запазването както на естетиката, така и на функционалността на покрива на вашия дом.

Те включват богата гама от продукти за различни цели и с различно използване. Всички те служат за подобряване на визията и за поддръжка за покрива.

Видове аксесоари за покриви, които ще намерите в Praktis.bg

При нас може да откриете богата гама аксесоари за покриви, които ще ви помогнат да запазите покрива на дома си красив, поддържан и здрав.

Част от продуктите, които може да откриете при нас са:

  • Нагревателни кабели

Този вид кабели служат за защита на вашия покрив и улуци от натрупването на сняг. Те предотвратяват множеството щети, които би могъл да нанесе снега и пазят покрива ви чист. Подходящи са за места с недостатъчна термоизолация, където лесно се образува лед, предпазват от появата на опасни ледени висулки по покрива.

  • Самопробивни винтове

Самопробивните винтове са специален вид, използващи се за закрепване на даден материал към конструкцията на покрива. С тях няма нужда предварително да пробивате отвор, а работата ви ще стане доста по-лесна. Осигуряват безупречно закрепване, предлагат се в различни размери и дължини и са устойчиви на вибрации.

  • Снегоразбивачи

Снегоразбивачите са специализирани устройства, използващи се при предотвратяването на образуване на снежни натрупвания по покривите. Помагат за  неутрализиране на риска от повреди по конструкцията на покрива и са важни за здравината му.

С тях се маха риска от опасното падане на струпани снежни маси от покривите. Изработени са от специализирани, устойчиви материали и са лесни за монтаж и фиксиране.

  • Челни планки

Челните планки изпълняват важна функционална и естетическа роля за покрива. Те предпазват покривите от влага и други атмосферни влияния, могат срещу силните ветрове, разрушаващи строителната конструкция. Дизайнът им е естетически издържан и лесно могат да бъдат адаптирани към цялостния архитектурен стил на покрива.

Изработват се от дърво, метал, PVC и други материали и са лесни за монтаж и поддръжка.

Аксесоарите за покриви са от изключително значение за здравината на покрива и за личната ви безопасност при снеговалежи.

Аксесоари на кои марки ще откриете при нас

Ние работим само с най-качествените продукти, от марки, действащи активно на пазара и доказали се с времето.

При  нас може да намерите аксесоари за покриви на следните марки:

  • BRAVO
  • BRAMAC
  • BRAVO EUROPA
  • ECOFLOOR
  • Gutta
  • VESTAL

Грижим се да избираме марки, които ще ви осигурят качество и сигурност на продуктите.

Защо да изберете Praktis.bg за избора на аксесоари за покриви

Praktis.bg предлага проверени, качествени продукти за ремонт и строителство на отлични цени. Доверете ни се и подсигурете сигурност за вас и вашия покрив, като закупите продуктите ни още сега!

Често задавани въпроси за покривни аксесоари.

Кои са основните елементи на керемидения покрив?
За какво служи покривната мембрана?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: