Душ кабини и паравани

Накратко, душ кабините са добре затворени хидроизолирани помещения. Сред основните им задачи и функции са предпазването на банята от водата, която се лее по време на къпане.

Така вероятността от появата на мухъл и влага се свежда до минимум. Ние предлагаме на потребителите категория, включваща разнообразни модели душ кабини и паравани.

Те са селектирани внимателно, така че сме в пълна готовност да задоволим вкусовете дори на най-капризните и взискателни клиенти. Сигурни сме, че тук при нас ще откриете напълно готови решения за вашата баня.

Душ кабини и паравани – с какво да се съобразим, преди покупка

Не забравяйте, че трябва да вземете под внимание няколко особено важни фактора, а именно пространството, с което разполагате.

Отдайте значение и на мястото, където планирате да се осъществи монтажа. То не бива да възпрепятства протичането на останалите водни ритуали.

Препоръчваме да направите чертеж на помещението, включващ цялостното обзавеждане като мивки, тоалетни чинии, шкафове и други.

Съобразно тях изберете модел, който не само да ви привлича като дизайн, но и да отговаря на размерите в мокрото помещение.

Помнете, че комфортът и удобството са другите два фактора, които в никакъв случай не бива да се подценяват, когато става въпрос за обзавеждане на баня.

Какви душ кабини ще откриете в Praktis.bg

В нашия онлайн магазин ще попаднете на крайно разнообразни предложения, отличаващи се едно от друго като стил, дизайн, форма, функции, марка, качество и, разбира се, цена.

Ето кои са двата основни вида душ кабини, сред които да избирате:

  • Обикновените модели са онези, които не разполагат с допълнителни екстри. Те са и най-евтините предложения в онлайн магазина. Изградени са от поддушово корито, сифон и стъкла, монтирани към самите плочки в банята;
  • Другият модел са хидромасажните. Те са сравнително по-скъпи и луксозни, в сравнение с обикновените. Освен, че имат гърбове, предлагат на потребителя още куп привилегии, от които да се възползва по време на къпане.

Какво да изберем за нашата баня – душ кабини или паравани

Всичко зависи от големината на помещението и вашите лични представи и усещания за удобство и комфорт.

Ако сте привърженици на душ кабините и ги приемате като място, където да останете насаме със себе си, без да бъдете обезпокоявани от малчуганите у дома, то заложете на едно такова иновативно изобретение.

Друг е въпросът, ако за вас параваните за баня са достатъчно стилно и практично решение. Много от потребителите избират по такъв начин да обзаведат банята си, считайки, че стъклената преграда е онзи елемент, нанасящ завършващия щрих на самия интериор.

Каквото и обзавеждане да предпочетете, съобразно площта, разположението на останалите мебели за баня и вкусовите си предпочитания, то важно е да знаете, че ние сме от дълги години в партньорство с едни от най-утвърдените производители на душ кабини и паравани. В Praktis.bg не правим компромис с качеството.

Пазаруването от нашия виртуален магазин е истинско приключение и забавление. Тук не само ще попаднете на висок клас предложения, но и ще се сблъскате с неочаквано приятелско отношение.

Изберете най-доброто за вас и семействата си. Разумният и прагматичен гражданин пазарува от нас. Позволете на малката баня да се превърне в неочаквано функционална!

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: