Вани

В съвременния свят присъствието на ваната в мокрото помещение не е лукс, а необходимост. Това изобретение е същинско изкуство, от което успяваме да извлечем не малко ползи и удоволствия.

Разнообразните вани, които всеки може свободно да си закупи от пазара, не са просто начин за поддържане на добра лична хигиена, а перфектен завършек на дългите работни дни.

Тази мебел за баня ни осигурява отмарящ начин за запълване на свободното време. Освен това нанася завършващ щрих на интериора в мокрото помещение.

Ако вашата баня позволява монтаж на вана, в никакъв случай не пропускайте възможността да си закупите качествен продукт, който ще откриете в онлайн магазина ни Praktis.bg.

При нас ще попаднете на крайно разнообразни готови решения за банята, които са в най-различни стилове, форми, дизайни и размери. Те ще паснат добре на всеки вид мокро помещение и ще се превърнат в онзи бляскав елемент, от който то се нуждае, за да впечатлява.

Какви са основните модели вани, които ще откриете при нас

Богат и многоцветен е коктейлът, включващ както свободно стоящи модели, така и атрактивни хидромасажни решения, осигуряващи пълноценна наслада на хората, които ще ги използват.

Важно е да знаете, че свободно стоящите са по-скъпи от останалите, тъй като при направата им се използва по-плътен и здрав акрил, който осигурява допълнителна устойчивост.

По-евтините решения биват подсилени от фибростъкло. Общото между всички модели е това, че те са целенасочени към осигуряването на пълноценна релаксация и безкомпромисно уединение.

Какви са съществените разлики между акрилните вани и хидромасажните

През последните няколко години все повече собственици на жилища се насочват именно към акрилните модели. Те са много по-леки, което не утежнява транспорта и самия монтаж.

Освен това, не се чуват неприятни звуци при пълнене на коритото с вода. Едно от свойствата на материалите е да изолират шума.

Много от предложенията на пазара се отличават с устойчивост, изключително добра полимерна структура и са гладки на допир. Полегнали в тази мебел, вие ще се чувствате изключително удобно и ще можете пълноценно да изключите дразнителите, идващи от външния свят.

При хидромасажните творения нещата изглеждат по един далеч по-различен начин.

Потребителите избират да инвестират в тях, заради това, че ползите, които оказват върху човешкото здраве, не са никак малко. С тях можете да се наслаждавате на масажа, за който от дълго време насам копнеете.

Моделите, които ще срещнете в онлайн магазина ни, са наистина разнообразни и със сигурност ще ви накарат да се чувствате горди и удовлетворени от направената инвестиция.

Позволяват да регулирате температурата на водата, съобразно личните си нужди. Те са като лекарство за нервната система на човек.

Луксозните шедьоври пък са в състояние да ви оставят безмълвни. Освен, че масажират отделни групи мускули, те предлагат комбинирани масажи.

Това е истинска награда за трудолюбивите и вечно ангажирани граждани, които през по-голямата част от деня тичат по задачи, погълнати от времето.

Ние от Praktis.bg предлагаме за вас и вашите семейства едни от най-висококачествените вани на пазара, които да се впишат великолепно към мокрото помещение у дома.

Ние държим изключително много на качеството и това прозира през всяко от предложенията, достигащи до крайния потребител.

Окъпете се с наслада и върховни преживявания. Изборът на мебел за баня не е лесна задача, но нашите консултанти са насреща да ви съдействат и консултират!

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: