Туби

Дори да не сте любител винар, който всяка година с нетърпение чака да дойде време за сезонния гроздобер, има много ситуации, в които може да ви се наложи да използвате туба като тези, които предлагаме в настоящата категория. Затова е добре да сте подготвени и да имате поне 1-2 у дома, които да изчакат своя момент на употреба, в който да ви послужат в наистина извънредната ситуация.

Какви туби предлагаме в Практис

В хипермаркети „Практис“ държим да предлагаме наистина практични продукти, които влизат в употреба в почти всяко българско семейство. Затова в Praktis.bg събираме асортимент от туби, които могат да се употребяват не само за промишлени цели, но и такива, които са напълно годни за домашна употреба в отговор на битовите нужди на домакинството.

Тъй като и в двата случая качеството е необходимо да е на ниво, при нас ще намерите само продукти, които си заслужават всеки похарчен лев за закупуването им.

Тубите, които поместваме в тази категория имат широко приложение за целите на винарството и консервирането. Голяма част от тях са напълно безвредни и подходящи за съхранение на течности от хранително-вкусовата промишленост. Могат да бъдат използвани както за съхраняване на предварителните продукти в производството на вино, така и за съхранение и транспортиране на крайната получена винена алкохолна течност.

Предстои ви първия къмпинг на открито с вашето семейство? Един от най-удобните, лесни и евтини варианти да си осигурите течаща вода по време на къмпингуването е като използвате за целта подходяща пластмасова туба с канелка, която може да използвате като чешма.

Предлагаме и здрави туби, които могат да послужат като идеален съд за пълнене с горивни течности, в случай на наистина извънредна ситуация.

В магазините ни може да намерите туби с най-различни размери и капацитети: 60 л, 30 л, 20 л, 13 л, 5 л, 3 л и прочие. Те са с плътно затварящи се капачки, така че да се гарантира пълната сигурност при пренасяне и съхраняване на течностите. Наблягаме на продукти, които са със здрави дръжки и са удобни за носене, които да ви донесат максимално улеснение.

Един от най-удобните варианти за съхраняване на големи количества течности са т. нар. стифиращи туби, които могат да бъдат поставяни една върху друга за оптимално използване на мястото за съхранение. В нашата верига може да намерите и такива.

Изберете тубите на Практис и няма да съжалявате

В Praktis.bg предлагаме туби на ниски цени, които са изработени от здрави плътни безопасни пластмасови материали, които ще може да използвате многократно във времето. При нас може да намерите и туби за промишлени и битови течности, които са произведени в България

Често задавани въпроси за туби

Как да подберете подходящите туби?
Кои са най-добрите контейнери за съхранение?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: