Допълнителни аксесоари

Добре дошли в категорията, в която поместваме всички потребни допълнителни аксесоари в сферата на винарството и консервирането, както за домашна употреба, така и за промишлени и търговски цели.

Тук ще намерите необходимия набор от принадлежности, служещи за осъществяването на тези цели в сферата, сред които да изберете най-отговарящите на вашето търсене. Ние пък ще ви осигурим надеждна и бърза доставка и ще се погрижим за вашата удовлетвореност.

Какви артикули може да намерите в категорията „допълнителни аксесоари“

На тези страници поместваме допълнителните аксесоари за всички любители и професионални винари. Тук ще намерите най-необходимите пособия за самия процес на производство на вино и други алкохолни напитки като алкохоломери, виномери, спиртомери и захаромери, с колби и термометър (до 70°C, 65°C, 30°C, 25°C) или със скала за температурна корекция.

В категорията предлагаме още ленти за дезинфекциране на винарски съдове - бидони, туби, бурета, средства за сулфитиране на виното, серниста киселина и серни ригове, както и омекотяващ глицерин за ракия, дрожди за червено или дрожди за бяло вино, дрожди за плодови ракии (в течен или сух вариант). Както и помощни средства от сорта на въздушни запушалки, канелки за бъчви и бурета, съединител за резервоари с уплътнения и др.

Търсите продукти, с които да придадете завършващи интересни ароматни и вкусови нотки в алкохолната напитка, която произвеждате? В Praktis.bg отговаряме и на тази нужда, тъй като предлагаме оцветяващ течен карамел за ракия, най-различни аромати като мастика, мента, уиски (бърбън), коняк, дюля, праскова, перла, хамбурски мискет и есенции дюля, кайсия, манастирска гроздова, слива, праскова, мускат, ябълка, круша, и прочие.

За най-големите ценители предлагаме и чипсове от дъбови кори от български дървета или качествен френски дъбов чипс и други продукти от същия сорт.

Също така в хипермаркети „Практис“ ще намерите и принадлежности, които обслужват процеса на консервиране на вече готовите алкохолни напитки като затапвачки за стъклени бутилки, машина за коркови тапи, комплекти коркови тапи, както и метализирани торби за съхранение на вино с кран и подходящи за тях кашони.

Предлагаме и най-необходимите средства за консервиране на други продукти като традиционна домашна зимнина: стъклени буркани, капачки за буркани (пластмасови или метални), щипки за буркани, затварачки за буркани, канелки за бидони, притискачи за бидони в различни размери.

Защо да изберете да поръчате допълнителни аксесоари от Практис

Аксесоарите за консервиране и производство на вино и други видове алкохол, които предлагаме в Praktis.bg са на много изгодни цени и с наистина добро качество, поради което са подходящ избор за всеки, който иска да се снабди с практичните уреди и пособия бързо, лесно, удобно и евтино.

Често задавани въпроси за допълнителни аксесоари за консервиране

Кои са най-необходимите аксесоари за производство на вино?
За какво са подходящи аксесоарите за консервиране?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: