Аксесоари

Добре дошли в подкатегория Аксесоари, където сме поместили интересни и практични аксесоари за вратите и прозорците във вашия дом или офис. Тук ще намерите разнообразни артикули, които имат важно предназначение за подобряване на функциите на вратите и прозорците.

Аксесоарите, които сме подготвили за вас подобрят ефективността и сигурността и на вратите и прозорците, а също така им придават интересен визуален ефект.

Уплътнител за прозорци и врати - практичен аксесоар

Тези аксесоари са създадени с цел уплътняване на пространството между рамката и самия прозорец или врата. Представляват специални гумени или силиконови ленти и са много лесни за поставяне.

Основните предназначения на уплътнителите за прозорци и врати за запълване на празнините между рамката на прозореца или вратата и стената, както и между двойни врати или прозорци. Тези аксесоари са много търсени поради няколко незаменими предимства, които предлагат. Нека ги разгледаме, за да се запознаете с тях от близо:

  • Топлина и звукоизолация

Уплътнителите създават ефективна бариера срещу проникване на студен въздух и влага във вашия дом. Това помага за задържането на стабилна температура в помещението както през лятото, така и през зимата. Така уплатнителите имат роля за намаляването на разходите за отопление и охлаждане.

В тази точка влкючваме и шумоизолиращото свойство на уплатнителите благодарение, на което в помещението не може да проникне силен шум. Така се създава спокойна и уютна атмосфера.

  • Защитава стаята от влага

Благодарение на уплатнителите се създава защита от проникването на влага. Знаем, че влагата може да проникне по стените и да остави трайни щети по конструкцията. Ако уплътним прозорците и вратите в дома си с упатнители от Praktis.bg вие ще предотвратите влизането на влага.

  • Издръжливост и дълготрайност

Уплътненията са изработени от качествени материали като гума, силикон или PVC, които осигуряват дълготрайна употреба и издръжливост. Закупувайки уплътнител от нашия онлайн магазин вие може да бъдете сигурни, че ще го използвате дълго време.

Praktis.bg - доверете се на нашия дългогодишен опит

Избирайки нашия онлайн магазин вие избирате качество и професионализъм доказани с годините. Продуктите, които предлагаме са внимателно подбрани и сами може да се убедите, че са сред най-добрите на пазара.

Това важи с пълна сила и за аксесоарите за прозорци и врати, които ви предлагаме. Видовете уплътнители, които сме поместили в тази категория са няколко. Може да направите своя избор между:

  • Уплътнител за прозорци и врати Е-профил 6м х 9 мм кафяв;
  • Уплътнение за врати и прозорци 4x9мм бял/кафяв цвят 10м;
  • Уплътнител за прозорци и врати Е-профил 6м х 9мм бял.

Доверете ни се и изберете правилният аксесоар според вашите нужди и спецификите на прозорците и вратите във вашия дом или офис.

Често задавани въпроси за аксесоари за дограма

Как да избера подходящия уплътнител за прозорци?
Как се сменя старо уплътнение на врата?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: