Специални лепила

В тази категория ви представяме няколко вида лепила, които се отличават по своите характеристики, приложени и експлоатационни показатели. Ние предлагаме голям асортимент от лепила, които са подходящи за свързване на различни материали и повърхности, но точно в тази категория ще намерите по-специални видове лепила.

Нашите експерти внимателно проучиха техните характеристики и качества. За да сме максимално полезни в избора на лепила ще ви разкажем малко повече за продуктите, които ще намерите в тази категория.

Специални лепила, които ще намерите в Praktis.bg

Тези специфични лепила предлагат уникални свойства и характеристики, които ги правят подходящи за специални задачи и индустрии. Специалните лепила гарантират допълнителни свойства като по-добра издръжливост, устойчивост на високи температури и химикали и еластичност.

В нашия онлайн магазин сме подбрали следните видове специални лепила, които са разработени от известни марки в бранша на строителните материали:

  • Течен емайл и лак Bison Enamel Fix ® 20 мл

Този продукт представлява паст с бял цвят, която се нанася върху емайл или лак с цел заздравяването на повърхността. Използва се за поправка на драскотини или при наличието на люспи по мивката, плочките в банята, тоалетната или керамични предмети.

Това специално лепило предлага отлична покриваемост и устойчивост на температури до 80 градуса по Целзий.

  • Течен метал MoTip Presto 125г

Това специално лепило представлява течен метал, който се използва за студена заварка на еднородни и нееднородни материали. Този вид лепило намира приложение в уплътняването и залепването на тръби, отоплителни тела и резервоари.

  • Специално лепило в различен цвят от Poxipol

В категорията Специални лепила ще намерите два вида лепило с логото на Poxipol. Предлагаме ви прозрачно лепило и такова с цвят металик, за залепване на повърхности с този специфичен цвят. Може да поръчате подходящото за вашите нужди лепило според цвета, който ви трябва. Ние предлагаме продукти с марката Poxipol на много достъпни цени.

  • Патрони за горещо лепене Pattex

В посочената категория ще намерите и патрони за пистолет за горещо лепене. Те са използват за бързото и здраво лепене на различни материали и са много подходящ инструмент, който помага в осъществяването на почти всеки „направи си сам“ проект.

Бърза и коректна поръчка от Praktis.bg

Ние гарантираме за бърза и коректна поръчка на територията на цялата страна. Разгледайте и изберете подходящите за вашите нужди продукти и ги добавете във вашата количка. След като ги поръчате ние ще ги подготвим и доставим до посочен от вас адрес в най-скоро време.

Станете част от многото доволни и лоялни клиенти на нашия онлайн магазин. Ако пък предпочитате да разгледате асортимента ни на живо заповядайте в някой от физическите ни магазини.

Често задавани въпроси за специални лепила

Каква е разликата между обикновените и специални лепила?
Как да изберем правилното специализирано лепило за конкретното ми приложение?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: