Ламиниран паркет 6 мм.

Какво трябва да знаете, когато ви предстои строителен ремонт при който трябва да подмените подовата настилка у дома? Нужно е да се информирате, по отношение на разнообразието, съществуващо днес на пазара.

Добре е да помните, че с технологичния напредък се появяват все по-функционални и качествени модели.

В Praktis.bg създадохме за вас една категория, в която поместихме ламиниран паркет 6 мм. Това е дебелината на материала, сочеща за какви помещения и с како натоварване е подходящ.

Ако нямате познания в областта, ние ще споделим за най-важните специфики, отнасящи се за подовата настилка. Вярваме, че колкото по-информиран е изборът, толкова по-доволен е и самият клиент от извършването на покупката.

Ламиниран паркет 6 мм – какво да знаем за него

Най-общо казано, този ламиниран паркет е предназначен за интензивно натоварени жилищни помещения и слабо натоварени обществени помещения.

Това означава, че съвсем спокойно може да бъде поставен в дома ви. Няма значение в кое помещение планувате да го монтирате. За предпочитане е, ако става въпрос за кухнята, да изберете материал с по-голяма дебелина.

Да не забравяме, че на това място извършваме редица ритуали, като миене на ръце, почистване на съдове, готвим, храним се и прочие. Случва се в ежедневието да разливаме вода или друга течност по пода.

Нужно е настилката да бъде водоустойчива. В противен случай може да се нарани повърхността й и скоро да се наложи подмяна.

Какви са спецификите на този клас материали

Те се предлагат в различна дебелина. 6 мм е най-малката от всички. Можете да ги закупите на добра цена и подмяната на пода няма да ви струва прекалено много.

Възможностите, относно цветове, са твърде разнообразни. Препоръчително е да комбинирате цвета с останалата част от обзавеждането.

Ако планирате да го поставите в помещение с по-малка квадратура, насочете се към по-светлите варианти. Така оптически стаята ще изглежда по-просторна. Моделите в тъмни нюанси, като черно или кафяво се препоръчват за просторни холове или трапезарии.

Те не се вписват много добре към обзавеждането на спални помещения. Не допринасят за онези уют и хармония, които би следвало да са част от помещението за сън.

Какви са положителните качества на този паркет

Едно от свръх качествата му е това, че наподобява изключително много натуралната дървесина. Това е и основната причина хората да залагат на него. Лесно може да бъде сбъркан с натурално дърво.

Подовата настилка се поддържа лесно. Можете да я почиствате с препарати и вода. Съществуват модели, които са със защита против надраскване. Те са добър избор за хората, опитващи се да постигнат функционалност в домовете си.

Монтажът на материалите е като детска игра. Нужно е да се заредите с търпение и сръчност. Пригответе се за няколко дни прецизна работа. Ако имате приятел под ръка, който да помогне, би било чудесно.

Защо да изберете Praktis.bg

Ние предлагаме решение за всяко търсене. Стремим се да задоволим вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните и взискателни клиенти.

Винаги успяваме да ви изненадаме с качествени модели на достъпни цени. Вярваме, че красиво и функционално обзаведеният дом се забелязва от километри. Подарете си удоволствието да стъпвате върху качествен ламиниран паркет 6 мм.

Често задавани въпроси за ламиниран паркет 6 мм

Какви са ограниченията на ламинирания паркет с дебелина 6 мм?
Как да избера подходящия дизайн на ламинирания паркет 6 мм?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: