Ламиниран паркет 10 мм.

Изборът на подова настилка днес не е толкова сложна задача. Пазарът предлага разнообразни решения, сред които имаме възможност да избираме. Ламинираният паркет успява да се сдобие с огромна популярност през последните няколко десетилетия.

Интересът към него е толкова голям, заради успешната му имитация на дървен материал. Той съдейства при създаване на уют и хармония във всяко помещение, независимо от предназначението му.

Днес ще ви разкажем малко повече за ламиниран паркет 10 мм. Ще споделим ценна информация и ще отговорим на някои от честите въпроси, от страна на клиентите ни. Считаме, че така ще ви помогнем при направата на избор, относно подова настилка.

Какво да знаем за ламиниран паркет 10 мм

Това е материал, който присъства в не малко интериорни и екстериорни помещения. Предпочитан е не само заради външния си вид, но и съпътстващите го качества. Хората стремглаво избират него. Ето какви са причините за това:

  • Притежава висок клас на устойчивост на физически натоварвания;

Предназначен е както за жилищни помещения с високо натоварване, така и за обществени със същия интензитет на натоварване. Голяма част от причините, заради които се инвестира в него, са именно тези.

  • Предлага се в най-различни цветове;

Имате възможност да го комбинирате с останалата част от обзавеждането. Предлага се както в топли, така и в тъмни нюанси. Ако сте почитател на нежната и натурална гама, можете да заложите на естествен цвят, близък до белия.

Привържениците на черни или тъмно кафяви цветове, могат да избират измежду какви ли не разновидности.

  • Водоустойчив;

Някои от моделите, които ще откриете в онлайн магазина ни, са водоустойчиви. Това означава, че можете с тях да обзаведете помещение, каквото е кухнята.

Знаете, че на това място мием ръцете си, почистваме съдовете, храним се, готвим. Твърде вероятно е върху пода да попада вода или други замърсители.

Необходимо е паркетът да има специални характеристики, като водоустойчивост. Така няма да се налага да го подменяте скоро, след като бъде поставен.

  • Ниска цена;

Ламиниран паркет 10 мм имитира дървото, но знаете, че при направата му не участва натурална дървесина. Съществуват модели, които трудно успяваме да различим от натуралната дървена настилка, но цената е онзи значим фактор, който ги разграничава.

  • Лесен монтаж;

Подовата настилка се монтира лесно и бързо. Не е нужно да използвате специални лепила или други съединяващи материали. Прецизност и доза желание са напълно достатъчни, за да получите перфектен завършек на ремонта у дома или на друго място.

Защо Практис е практичният избор

Екипът на Praktis.bg се стреми да ви осигури достъп до наистина качествена подова настилка, с която да обзаведете дома си. Вярваме, че уютът е от първостепенно значение за всеки. Благодарение на готовите решения, ние ви осигуряваме възможността лесно да го постигнете.

Работим в пряко сътрудничество с утвърдени и доказани производители. Това ни дава правото да гарантираме в качеството на артикулите достигащи до вас. Познаваме същността на подовите настилки и можем да ви бъдем полезни във всеки момент.

В готовност сме да отговаряме на запитвания и да съдействаме при покупка. Изберете нас, ако искате да превърнете дома си в мечтаното място за живеене!

Често задавани въпроси за ламиниран паркет 10 мм

Защо да избера ламиниран паркет с дебелина 10 мм?
Как се поддържа ламиниран паркет?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: