LED осветление

LED осветлението е най-иновативният и все по-предпочитан начин на осветление, който позволява изключително голямо разнообразие в дизайна на осветителните тела.

То има и ред други предимства, сред които са по-голямата му ефективност и икономичност от тази на крушките с нажежаема жичка.

Ако държите да бъдете уникални във всяко отношение, изберете LED осветление от Praktis.bg за дизайна на вашия дом.

Какви са предимствата на LED осветлението

LED е съкратено от “light-emitting diodes” и в превод означава светодиоди. Диодите дават изключителни големи възможности на осветителните тела, както функционални, така и естетически.

Консумацията на електрическа енергия е многократно по-ниска от тази на електрическата крушка. LED осветлението е изключително икономично по тази причина.

Полезният живот на LED лампите е и много по-дълъг и по-рядко е необходима смяна.

Диодите не се загряват и това позволява да се използват в абажури от текстил и друг запалим материал. Те позволяват димиране, тоест регулиране на силата на светлината или нейния цвят. 

LED осветлението позволява много по-голяма разчупеност в дизайна на лампите. Диодите могат да бъдат огранизирани в наистина най-причудливите форми, като се нареждат върху силиконови ленти, които могат да се прикрепят върху метални конструкции.

По този начин осветителното ви тяло може да има уникален облик и да повиши многократно естетиката на вашия интериор.

Какви видове LED осветление предлагаме

Някои модели са с изключително футуристична визия и гарантирано ще направят вашия дом уникален. При нас можете да намерите и LED осветление, управляемо с дистанционно, което ще направи вашия дом още по-модерен, функционален и комфортен.

Разбира се, предлагаме и LED осветителни тела с класическа и изискана визия, изчистени или с кристални елементи за гарантирано усещане за истински лукс.

Типовете осветителни тела за LED осветление в Практис включват различни полилеи, плафони, аплици, нощни лампи, както и специално осветление за легло, телевизор или други мебели. Предлагаме и детски LED осветителни тела, както и такива с различни цветове на светлината.

Фоновото осветление за телевизор включва светодиодни силиконови ленти, които можете да закрепите навсякъде, където усетите, че има нужда или биха стояли добре. Можете да ги закачите над огледало за по-добра осветеност, или от вътрешната страна на гардероба си.

Цветната температура по-често е по-висока от тази на халогенното осветление, но предлагаме и модели, при които може да се променя и регулира цветната температура.

Предлагаме и LED панели, към които може да се монтира ЛЕД осветление по ваше усмотрение.

Защо да изберете LED осветление от Praktis.bg

За да бъде наистина издръжливо и устойчиво LED осветлението, трябва да бъде качествено направено.

Нашата главна цел е да ви предоставим лукса и уюта, от който се нуждаете, затова изключително държим на качеството.

Всеки наш продукт е с гарантирано качество и устойчивост и стоим зад всяка една своя дума.

Изберете Praktis.bg и ще се уверите сами!

Често задавани въпроси за LED осветление и LED плафони

Какви са предимствата на ЛЕД осветлението?
Какви разновидности на LED осветление съществуват?
 
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: