Четки

 Не е нужно да си Рембранд, за да имаш колекция от четки. Тънкостите и спецификите на различните четки са необходими не само в художническата работа.

Дори когато боядисваш дома си, ти работиш с прецизността на художник. Затова в Praktis.bg предлагаме разнообразие от четки, за да бъде дома ти произведение на изкуството.

За какво ще ви послужат различните видове четки, които предлагаме

Боядисването е процес, който изисква различен подход за различните повърхнини, върху които нанасяте боята. За да постигнете резултати, които да задоволяват окото ви със своето съвършенство, е необходимо да обърнете внимание на това кои са най-правилните инструменти за боядисване, които трябва да използвате в различни етапи от процеса.

За какво са подходящи различните четки

Докато боядисвате плоската повърхност на стената, може да използвате широката четка и да нанасяте дълги слоеве боя без проблем. В моментът, в който стигнете до ъглите обаче, широката четка започва да оставя неприятни следи, които нарушават гладкостта.

Още по-трудно става в случай че боядисвате неравни повърхности със сложни извивки, или се опитвате да изпипате малки детайли. Именно за това предлагаме различни видове четки, специално създадени за всяка една конкретна стъпка от общия процес на боядисването.

Разнообразието от четки, които предлагаме, включва:

  • Универсални четки;
  • Плоски четки;
  • Ъглови четки;
  • Четки за отсичане;
  • Малки четки за фини детайли;
  • Радиаторни четки;
  • Четки за лепило.

Предлагаме разнообразие от марки, които произвеждат четките с различни специфики в тънкостта и твърдостта на косъма. Материалите на четките също са различни – предлагаме полиестерни, смесени и такива от натурална свинска четина.

Всяка четка е подходяща и за различните повърхности и различни типове бои и лакове. Обръщаме внимание на детайла, за да ви помогнем да постигнете резултат, който ще накара хората да мечтаят за вашия дом.

Защо да набавите четките си от Praktis.bg

Ние не сме магазин за художници. Ние сме строителен магазин – ето защо имаме богат опит в създаването на машини, инструменти и материали за всякакъв вид ремонтни дейности.

Ако търсите най-доброто за своя ремонт – няма защо да търсите на друго място. Заповядайте при нас и ще се уверите сами.

Искате ли домът ви да бъде като от корицата на списание? Не отлагайте повече!

Често задавани въпроси за четки за боядисване

Какъв е правилният начин за боядисване с четка?
Как се отсича боя с помощта на четки?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: