Вани и кофи

Когато боядисвате има определено място, на което искате боята да попадне. Навсякъде извън това място, вероятно не бихте искали да попада боя, която ще остане там перманентно.

Затова боядисването е свързано с важна предварителна подготовка, при която защитавате повърхностите, които не искате да изцапате. Колко чист ще бъде процесът зависи от това колко старание ще вложите в предварителната подготовка.

Важно е и да подготвите бояджийските си инструменти правилно. Разбира се, възможно е да натопите четката или валяка директно в контейнера с боя и да нанасяте по стените – това не е нещо, което ще срути сградата.

Ако искате обаче процесът да премине гладко, и боята да бъде още по-гладко нанасяна, е добре да се подготвите със специални бояджийски вани и кофи. Те са снабдени със специални съоръжения за изцеждане на излишната боя, което ще ви спести разходи и допълнително чистене на покапала по пода боя.

Какви вани и кофи ще намерите при нас

Предлагаме следните опции за помощни контейнери и съоръжения за боядисване:

  • Бояджийски вани

Бояджийските ванички са изключително удобни, тъй като имат контейнер за боя, в който лесно може да смесвате боята с разредител, както и назъбена част за изцеждане на излишното количество. Лесно преносими са и гарантират чиста работна среда.

  • Решетки за изцеждане на излишната боя

Ако вече имате контейнер, можете да вземете самостоятелна решетка за изцеждане на излишното количество боя, за да работите гладко и чисто.

  • Кофи с ролки и решетки

Подобно на ваничката за боядисване, кофата има решетка и ролки за изцеждане на излишната боя. Тя е на колелца за лесна преносимост и има значително по-голяма вместимост от ваничката.

  • Овални и правоъгълни кофи

Предлагаме и по-семпли кофи за боя с различна вместимост.

  • Пластмасови сменяеми съдове за боя

Тези съдове приличат на ваничките, но нямат назъбена част за изцеждане на боята.

Praktis.bg – детайлите са важни

Ако си човек, който изпипва работата си така, че да не се налага да се върши втори път, тук си на правилното място. Ние знаем, че не бива да се правят компромиси с някои неща, и че бързата работа е срам за майстора.

При нас ще намериш всичко необходимо, за да се подготвиш преди определена ремонтна дейност така, че да не ти се налага да се връщаш по същия повод в скоро време.

Нашата цел е твоята работа да върви гладко. Затова мислим за всеки детайл от работата и предотвратяваме проблемите, с които може да се сблъскаш при работа с бои, лакове или мазилки.

Довери се на Praktis.bg, за да ги предотвратиш и ти!

Често задавани въпроси за вани и кофи за боядисване

Какво представлява ваничката за боя?
Какви са предимствата от използването на бояджийски ванички и кофи?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: