Аксесоари

От какви аксесоари има нужда всеки бояджия? Отговорът на този въпрос даваме в тази продуктова категория, в която поместваме абсолютно всички видове помощни средства, които правят работата както на заклетия бояджия, така и на тепърва прохождащия майстор поне малко по-лека и бърза.

Тук ще намерите всичко необходимо, което улеснява процеса на боядисване и лепене на тапети. Отбелязваме че и в тази продуктова група наблегнахме на идеалното съотношение между качество и цена, за да ви предложим възможно най-изгодните, но същевременно ефективни и функционални стоки.

Практис – бояджийски аксесоари от първа необходимост на изгодна цена

Да, това е което ни отличава. Не само предлагаме наистина ефективни продукти, но им поставяме цени, които няма как да не ви изкушат. Постигаме го чрез избора на надеждни доставчици на стоки за дома и ремонта, към който прибавяме и повишено внимание към нуждите на нашите клиенти.

В категорията с инструменти и аксесоари за боядисване на Praktis.bg поддържаме асортимент от на пръв поглед семпли, но изключително практични аксесоари за подпомагане процеса на боядисване. Този тип продукти са поредното доказателство за огромната полза от простите, но прагматични решения.

Писнало ви е по четката да забелязвате твърди частици, които застрашават перфектния вид на боядисаната стена? При нас ще намерите практични филтри за боя, с които да прецедите боята от всички нежелани примеси и замърсявания като прах, изсъхнали люспи, бучки и прочие.

Искате да постигнете гладкост до съвършенство на обработвания материал? За целта може да използвате прецизен шабър, с който да остържете повърхностния тънък слой за придаване на перфектната гладкост.

За къде е един бояджия без отварачка, която ще му помогне за бързо и лесно отваряне на всяка кутия боя, лепило и т.н.? Незаменимо е и строителното ножче тип макетно, независимо дали е универсално или покрива специфични нужди като например рязане на подови настилки. При нас ще намерите и резервни резци, с които да го оборудвате след захабяване за оптимално възползване от пълния му експлоатационен живот.

Писнало ви е да се прибирате с дрехи, приличащи на бояджийска арт инсталация? Може да предотвратите запушването на пералнята с бояджийски замърсявания като използвате специален гащеризон за предпазване на дрехите от пръските боя, мазилка и прочие. Търсите молив за строителни нужди? Можем да ви предложим няколко вида здрави моливи, които ще ви свършат идеална работа.

Защо „Практис“ е правилният избор

Ние от Praktis.bg практикуваме това, което обичаме от доста време насам. Благодарение на опита ни знаем как да очароваме своите клиенти и да им предоставим точно това, от което имат нужда. Станете част от многобройните ни доволни клиенти и се убедете, че в магазини „Практис“ качеството и достъпната цена са на почит!

Често задавани въпроси за аксесоари за бояджийски инструменти

Какви бояджийски аксесоари предлагаме в Практис?
Важно ли е бояджията да разполага с правилните аксесоари?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: