Покривни найлони

При всички ремонтни дейности, дори ограничаващи се само до пребоядисване на стените и тавана, е важно подовите настилки и обзавеждането да бъдат запазени чисти и здрави. Дори когато домът не е напълно обзаведен, предпазването на повърхностите има ключово значение за лекотата на процеса на почистване след това.

Затова, ако ви предстои ремонт, е важно да обърнете специално внимание за предпазването на мебелите, уредите и настилките. Една от стъпките за изпълнението на тази задача е закупуването на правилните покривни найлони.

Покривни найлони от Практис – качество, разнообразие, изгодна цена

Търсите плътни найлони за покриване, за да подготвите дома си за боядисване или измазване? В Praktis.bg ще намерите качествени предложения в разнообразни видове, които ще ви послужат за пълното предпазване на всяка повърхност, мебел и оборудване в дома.

Разполагаме с покривни фолиа от различни материали като полипропилен и полиетилен, с различни размери (дебелина, ширина и дължина). За плътността на покривните материали може да съдите по означението 20, 40, 50 и т. н. микрона. Ако търсите наистина плътно и дебело покривно решение, то 50 микрона е най-добрият избор за вас.

Предлагаме и покривно фолио от регранулатрециклиран полипропилен. То се получава чрез повторно смилане на материала, посредством процес на топене. Освен че е екологично средство за покриване се справя отлично в изпълнението на задачата за предпазване на домашното обзавеждане.

Един от най-практичните и лесни начини за покриване е чрез използването на фолио със самозалепваща лента. Затова се грижим в нашия асортимент да присъстват винаги и предпазни залепващи се покривни найлони.

В категорията ще намерите и защитна хартия, която някои майстори предпочитат, поради по-голямото удобство и лекота при поставяне и събиране на покривния материал, в сравнение с покриването с найлони. Бояджийската хартия се предпочита и при отсичане на ъгли, изработване на фини бояджийски детайли, както и за предпазване на ръбовете на мебели.

Нашите покривни найлони могат да послужат не само за предпазване на повърхностите при ремонтни дейности, но и за покриване на екстериорни елементи за предпазване от прах, дъжд, сняг и т.н.

Защо е важно да използваме защитно фолио при ремонтни дейности

Още в началото загатнахме за степента на важност на предпазване на повърхностите по време на ремонт. Премахването на строителни петна и замърсявания от някои бояджийски материали и други строителни материали може да стане само чрез използването на силни химични разтворители, които могат да увредят боята или структурата на повърхностите и мебелите.

Едва ли целта на ремонта е била да се наложи след това да закупувате ново обзавеждане, поради което не бива да пренебрегвате тази лесна, но много полезна подготвителна стъпка. Затова изберете изгодната цена на покривни найлони от Praktis.bg и се погрижете ефективно за настилките и повърхностите във вашия дом.

Често задавани въпроси за покривни найлони

Как да избегнем зацапванията по време на боядисване?
Какви покривни найлони се предлагат в онлайн магазина на Практис?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: