Табла, прекъсвачи и ДТЗ

Да си обзаведен на максимална степен в дома си с изправни материали и аксесоари в електрическа посока си е нещо, на което дори може да се завиди.

Не обичаме да сме нахални спрямо нашите клиенти в това отношение, но драги потребители, обърнете сериозно внимание на изправността на вашата електрическа система у дома.

Оборудването е много важно, когато се захванеш да подменяш електрически табла, прекъсвачи (ключове) и прекъсвачи за диференциалнотоковата защита (ДТЗ). Последното е вид ключ, който е за остатъчен ток.

Всеки един аспект от този тип оборудване на електрическата система у дома е важен и без него, безопасността не би била на същото ниво. Заради това ние от Praktis.bg можем да сме безкомпромисни.

Качествените табла, прекъсвачи и ДТЗ са тук

Всекидневно съветваме своите клиенти да закупуват само най-доброто в аспект електрически табла, прекъсвачи и ДТЗ.

Те обикновено се вслушват в нашите съвети, за да не стане така, че по някакъв начин домът им да се запали заради високото напрежение, или някой от членовете да пострада сериозно.

Все пак помнете, че пред тога всички сме равни, а когато става дума за електрически табла, прекъсвачи и ДТЗ, не струва толкова много да вложиш в сигурността.

Praktis.bg – всичко, от което имате нужда, е тук

Да си клиент на голяма търговска верига е колкото и сладка, толкова и трудна задача. За справянето с нея на повечето хора им е необходимо да бъдат подготвени предварително.

Става дума за това, че повечето от нас – търговците задават прекалено много въпроси, свързани с покупката, която клиентът иска да направи за себе си. Нещо повече – някои търговци дори малко или много прекаляват с личното пространство на клиента.

Защо този бизнес модел взе превес през последните години? Защо се толерира нещо подобно, когато нито един клиент не е доволен от него?

Истината може би се крие в това, че хората обичат да бъдат придружавани в магазина от момента на влизането им та чак до момента, в който получат касовия си бон от касовия апарат.

Дори някои от хората обичат да имат служител до себе си, за да са сигурни, че няма да похарчат голяма сума пари за нещо, което откровено не им е необходимо в момента.

Бихме се радвали наистина да разберем, че клиентите ни се облягат на компетентността на нашите служители в моменти, в които не са напълно сигурни за своите знания по съответната сфера.

Когато говорим за случаи, в които става въпрос за електричество, то наистина не всеки е напълно запознат с това, което трябва да се случи от ден първи на проекта, с който се е захванал.

Ние изповядваме политика, която щади клиента максимално много. Това нещо се забелязва от нашите потребители и нещо повече – това печели техните сърца.

Никога не сме се стараели да имаме несметно богатство като търговец в бранша със строителни материали и аксесоари за дома, градината и офиса. Може би основната ни цел е била да удовлетворяваме всяко едно желание на нашите клиенти.

Заповядайте и вие в нашето огромно семейство, занимаващо се с интериор и екстериор на домове, тяхното строене от нулата та чак до последната керемида от покрива. Очакваме ви!

Често задавани въпроси за табла, прекъсвачи и ДТЗ

Какво представляват дефектнотоковите защити?
Какви видове прекъсвачи има?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: