Консумативи за пневматични инструменти

Всяко нещо се нуждае от поддръжка – независимо какво е. Именно заради тази нужда при нас съществува една категория, носеща името „Консумативи за пневматични инструменти“.

Тя е нещото, което ще ви отведе в света на вечните инструменти и уреди, които са винаги поддържани, винаги чисти и най-важното – винаги работещи.

Без значение какво вършите, как го вършите и защо го правите, то вие ще можете да разчитате на своя електрически или акумулаторен инструмент.

В Praktis.bg никога не сме вярвали в това, че човек трябва да действа радикално тогава, когато някаква малка част от инструмента трябва да се подмени. Под „радикално действие“ разбираме подмяната на целия инструмент – кому е нужно това?

Първо, спестяването на средства е най-важното нещо, което доказва това, че подмяната на един консуматив за пневматичен инструмент е много по-добър вариант отколкото смяната на инструмента.

Второ, техниката не е универсално нещо – има напасване между човек и машина и това е съвсем доказано.

Ако тъкмо сте свикнали с използването на една машина и тя трябва да бъде сменена, то тогава ще има и чисто техническо време, в което трябва да свикнете с новото. Това може да забави проекта, който сте започнали и ако гоните срокове нещата може да се обърнат срещу вас.

Какво ще намерите в секция „Консумативи за пневматични инструменти“

Тази категория е едно от най-ценните ни неща. Посредством тях имаме шанс да вдъхваме живот на нещата, които са се изхабили, изтощили и т.н.

Да продаваш консумативи за пневматични инструменти на потребителите си е на моменти дори по-важно от това да им предлагаш чисто нови, лъскави машини и инструменти. Това показва на клиентите, че наистина те е грижа какво става с уредите им дори и за периода след закупуването на машината.

Тази политика наистина помага изключително много за сближаването между клиент и търговец. Някак си консумативите са нещото, което споява връзката между двете страни заради това, че предлаганите стоки са много, а за да е напълно сигурен в правилния избор, клиентът трябва да се довери.

Понякога сме виждали как дори клиентите носят своите машини, закупени от нас, отново в магазина, за да сравнят какво точно се иска. Естествено, ако не знаете как да подходите и какво да изберете, обърнете се към наш служител и той ще ви помогне с компетентността си, за да поемете в правилната посока.

Все по-голяма рядкост е в магазините за строителни стоки да се помага активно на клиентите и всичко да сочи в техен интерес. Според нас именно там е мястото, където хората се нуждаят от най-голяма помощ.

Praktis.bg – мястото на надеждните артикули

Няма как да се скрие, че всеки магазин има своите трудни периоди. Всяка верига изпитва затруднения, когато нещата не се случват по план.

Тогава са необходими мерки, които най-вероятно не са взимани преди и това може да доведе до моменти, които да са още по-тежки. Колкото се отнася до артикулите в магазина, те просто трябва да са качествени, без значение какви сътресения се случват наоколо.

Всъщност, при нас това е бил вечен приоритет – да предлагаме възможно най-качествените продукти без значение от ситуацията, в която се намираме. Точно заради това може би нашите клиенти са ни уважавали каквото и да се случва.

Ние винаги сме знаели как да използваме това уважение и сме давали всичко от себе си, за да го поддържаме живо.

Често задавани въпроси за консумативите за пневматичните инструменти

Какви са различните видове консумативи за пневматични инструменти?
Кои са задължителните необходими части за работата с пневматичен инструмент?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: