Компресори

Скъпата техника, която помага наистина и е със супер висока ефективност, бива избягвана от потребителите поради някаква причина. Може би цената е това нещо, което отблъсква потребителя.

От друга страна, тези артикули са нещото, което в най-голяма степен прави нещата на строителната площадка изключително лесни. Всичко се случва елементарно и с цената на почти никакви усилия в чисто силов аспект.

Естествено, не е редно да си мислим, че ще можем да си свършим цялата работа, без да си мръднем пръста за каквото и да е било. Истината е, че има различни видове машини и инструменти, които „отговарят“ за различни аспекти на строителството.

В настоящия текст ще си поговорим за онези видове, които не изискват почти нищо, за да ни служат вярно с години. Устойчивостта е тяхното основно преимущество и няма спор, че те доказват твърдението, че ако човек вложи достатъчно, ще се радва на качество.

Какви компресори предлагаме

Компресори и пневматични инструменти – това са едни много интересни и важни творения на съвременния човек. Всъщност, това са инструменти или по-скоро уреди, които нагнетяват газовете (създават им напрежение) и едновременно с това намаляват значително техния обем.

В следствие на това компресиране (действието на компресорът) газовете се загряват и оттам се появява нуждата от източник на студен въздух – нещо, което да охлажда целия уред. Оттук нататък вече идват и всякакви разновидности на пневматични инструменти и компресорите.

Имаме бутални, винтови и маслени – трите основни. Разликата между тях идва от начина, по който повишават налягането на газовете.

При буталния вид (независимо дали с двустранно или едностранно действие) биват такива със смазване или такива без такова. Те също така може да са модел, който се задвижва ръчно.

При винтовите компресори наблюдаваме два масивни винта, които са разположени един срещу друг на определено разстояние. Те се въртят и по време на извършване на това действие в това разстояние имаме уплътняване с масло.

Маслените компресори доста често се размиват и не може да се каже със сигурност, че фигурират като напълно отделен вид. Истината е, обаче, че смазването гарантира доста по-малко износване във времето, което пък от своя страна води до сериозна устойчивост.

Да изберем Praktis.bg – защо

Търговецът не би трябвало да е само и единствено човек, който да продава нещо на някого за конкретна сума пари. Търговецът трябва да има необходимостта да помага за това неговият клиент да почувства увереността, от която се нуждае, за да направи правилния избор.

Техниката, аксесоарите и всички останали неща за градината, дома и офиса стават все по-скъпи придобивки, а устойчивостта им спадна значително през последните години.

Лошото е, че цените растат, а клиентите са принудени да купуват скъпо стоки, чието качество не е от най-сигурните неща.

За да няма подобни недоразумения, ние проповядваме малко по-различна политика. Стремим се да провеждаме сериозен подбор за всяко нещо преди да допуснем потребителският поглед да попадне върху него на щанд, страница или витрина.

Това го практикуваме от уважение към клиента, а не за наша сигурност. Застраховане не ни е нужно, когато клиентите ни са лоялни, искрени и изключително съвестни.

Благодарността им на излизане от магазините ни е достатъчна, за да поддържаме в себе си пламъка, който ни кара всеки път да подхождаме все по-сериозно и по-сериозно към работата си.

Често задавани въпроси за компресори

Кой е подходящият компресор за моите инструменти?
Как правилно да преценя въздушния дебит, който ми е нужен?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: