Гайковерти

Няма никакво съмнение, че всеки желае да открие най-лесен метод за справяне с различни ситуации. Не може да се спори и за това, че на повечето хора, обаче, им е необходим надежден партньор, който да им посочи нещата, които са им нужни в точно този момент.

Технологиите са достигнали до такива висоти, че в 21-ви век можем да се радваме на страшно много уреди, машини и инструменти, които да ни помагат в домакинството, работата и ежедневието като цяло.

Именно заради това, в настоящото четиво ще ви представим гайковертът, който е създаден специално с тази цел – кротко да помага на човека по време на ремонтни и строителни дейности.

Ако трябва да го опишем възможно най-кратко, това е електрически инструмент, който просто ще ви служи вярно.

Какви видове гайковерти ще срещнете тук

В продължение на стила с краткото изразяване, който използвахме преди малко, единственият вид гайковерти, който ще срещнете при нас, се нарича – „качествени“.

Да, без капка скромност можем да споделим, че специално тази линия продукти е една от най-качествените, с които разполагаме в нашия онлайн магазин.

В Praktis.bg в секцията с подобни видове инструменти вие ще се загубите от разнообразие и различни достъпни предложения, на които едва ли ще можете да откажете лесно. Всъщност, ще станете свидетели на уреди първо качество, които са направени от известни марки производители.

Двата основни вида, с които разполагаме, са ударни и акумулаторни гайковерти като имате и опцията да ги закупите в комплект с бормашина. Това за нас е революционен вид предложение.

Откъдето и да се погледне, в колкото и ситуации е нужна бормашина, толкова пъти се налага и употребата на инструмента, в чиято категория се намирате в момента. Просто проверете наличните ни оферти и изберете онази една, която най-много ще ви допадне.

Praktis.bg – числата казват всичко за нас

Благодарение на дългогодишния си опит, ние се убедихме, че строителството е изключително точна сфера. Там, където всяка цифра е от огромно значение за безопасност и качество, ние нямаме право на подигравки с цените.

Благодарение на усилията, които влагаме вече години наред, ние познаваме стойността на парите и разбираме идеално, че когато човек понечи да промени нещо в дома си, това винаги е свързано с разходи.

След всичко, казано дотук, може би сами разбирате, че за нас цените трябва да са възможно най-достъпни що се отнася до това, което вижда крайният клиент. Не е тайна, че спрямо цените, човек си прави извод за магазина, в който се намира.

Е, ако имаме претенции, че сме един от водещите магазини в България за строителна техника и аксесоари за дома и градината, нямаме право да не предлагаме на най-достъпните цени. Обичаме да казваме, че числата говорят сами за нас, но все пак ни позволете да добавим няколко неща.

Ние сме верига, която страшно силно вярва във взаимното доверие между клиент и търговец. Именно заради това никога няма да си позволим да се подиграем с нуждата ви от помощ, която за нас не е и срамна.

Ето защо вие имате възможността по всяко време да ни пращате запитвания за определени продукти, чиято функция не разбирате напълно или нямате идея за това как се употребява този вид инструмент.

Често задавани въпроси за гайковерти

Възможно ли е да се ползват бургии с гайковерт?
Акумулаторен или кабелен ударен гайковерт – кое има повече мощност?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: