Басейни

От какво се нуждаете – басейни за двора или градината?! Ние ви предлагаме всевъзможни модели, които съвсем спокойно имате възможност да превърнете в своя придобивка и при това на отлични цени, които нямат аналог.

Какви басейни ще откриете в тази категория

В епицентъра на нашата политика заляга стремежът да осигурим на крайния потребител изключително цветен каталог, включващ десетки модели на доказани производители.

За нас от първостепенно значение е качеството. Държим изключително много на това клиентът да не съжалява след време за инвестицията, която по-рано е направил.

Днес ще останете безкрайно очаровани от всички тези надуваеми съоръжения, които така прецизно сме селектирали за вас – малки, големи, с метална рамка, модели за вкопаване и много други.

Надуваемите басейни Intex с ринг и филтърна помпа са летен хит! За хората с по-голям двор и желание да си осигурят повече място за плуване, предлагаме избор между сглобяеми съоръжения и такива за вкопаване.

Ако имате нужда от релаксация и СПА удоволствие, иска ви се малко повече лукс, хвърлете един поглед на джакузита. За щастливите летни преживявания и незабравимите спомени сме подготвили разнообразни модели, предлагащи какви ли не релакс функции.

Сигурни сме, че лесно можете да се пренесете в един друг магичен и особено приятен свят, дори и за няколко часа.

С какво да се съобразим при покупка на басейн или джакузи

След като вече имате ясна цел и сте в търсене на подходящия басейн или джакузи, нужно е да вземете под внимание няколко основни специфики, така че да не се окаже накрая, че сте инвестирали парите си на грешното място.

Най-напред ви съветваме да обърнете внимание на размерите на съоръжението. То трябва да пасва идеално добре на площта, където планирате да го монтирате. В противен случай рискувате да остане неизползваемо.

След като сте се съобразили и с това, идва ред на функциите. Можете да изберете модел с по-малко такива и да не харчите кой знае колко средства или да заложите на такъв, който е по-луксозен, но пък за сметка на това струва доста повече.

Тук не се налага да даваме съвети, тъй като всеки сам за себе си следва да реши какви са възможностите му и кой продукт пасва на търсенето му.

Разбира се, всички тези функции е препоръчително да бъдат разгледани в момент на покупка. Препоръчва се да ги обсъдите с продавач–консултантите, ако нещо не ви е ясно. Все пак да не забравяме, че водните съоръжения са нещо, в което не се налага да избираме твърде често.

Както и сами навярно предполагате, винаги сме в готовност да ви съдействаме. Можете да разчитате на нашите продавач – консултанти, ако се нуждаете от професионално мнение, съвет или насока.

Какво ви кара да изберете Praktis.bg

Със сигурност едно от нещата, които подтикват потребителя право към нашия магазин, е неговото име. То е познато на всички и несъмнено вдъхва увереност.

Отделно от това сме изключително коректни със своите клиенти. Обслужването е на ниво, качеството няма равно на себе си. Всичко се случва лесно, бързо и като детска игра.

Само няколко клика върху бутона на мишката са напълно достатъчни, за да се сдобиете с точно онези басейни или дюшеци, за които от дълго време насам сте били в търсене за своята градина. Ние знаем как да ви зарадваме и го правим по изключително успешен начин.

Често задавани въпроси за басейни и джакузита

Кои са най-добрите сглобяеми басейни?
Какви са предимствата на басейните, предлагани в хипермаркети „Практис“?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: