Кошове за баня

Знаем, че основното предназначение на познатите кошове за баня е да съхраняваме в тях отпадъците. Макар и подценявани от много, те са онзи завършващ щрих, от който мокрото помещение се нуждае.

Благодарение на този аксесоар, ние имаме възможността да поддържаме хигиената на това място. Изборът е индивидуален и всеки сам решава какъв модел да си закупи. Важно е да се вземе под внимание предназначението на коша, както и мястото, където той ще бъде поставен.

В Praktis.bg се стремим да задоволяваме вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните си клиенти. В този ред на мисли, най-тържествено ви съобщаваме, че в категорията ще попаднете на свръх разнообразни модели.

Те се разграничават, спрямо вместимост, материали на изработка, дизайн и размери. Помнете, че присъствието на този аксесоар в банята е задължително. В противен случай рискуваме нежелани последици, като запушена тоалетна чиния.

Какви видове кошове за баня ви предлагаме

  • Модели с педал;

Те са познати на всички. Отварянето им често успява да впечатли най-малките членове на семейството и те ги използват като игра. Само с едно движение на крака отваряте капака на контейнера и можете да поставите вътре отпадъчните материали.

  • Модели със сензор;

Това са впечатляващи кошове. Появяват се на пазара неотдавна. Изключително стилни и се вписват великолепно към всяка съвременна баня. Лесно могат да се превърнат в акцент на мокрото помещение и да осигурят ненадминато удобство.

Не се налага да правите нищо, за да отворите капака. Сензорът активира отварянето и моментът, в който протегнете ръката си към него, можете да изхвърлите отпадъка.

  • Модели с омекотяващо покритие;

Предлагат се в нежни и пастелни цветове. Обичани са от хората, които обзавеждат своите бани в топли и светли тонове. Дизайнът улавя погледите. Подходящи са за почти всяка баня, с изключение на просторните ренесансови мокри помещения.

  • Модели за рециклиране;

Свръх чудесен избор, в който си струва да инвестирате. Привържениците на рециклирането ще останат истински доволни от появата на този продукт. Малко са местата, от където можете да го закупите. Praktis.bg ви го предлагаме на достъпна и конкурентно ниска цена.

Какво още трябва да знаете за тях

Както споменахме и по-рано, те се отличават спрямо форма, дизайн, функции, цвят, производител. Можете да се сдобиете с класически иноксов модел или да заложите на полипропиленовите кошове. Всичко зависи единствено от вашите лични разбирания за красота, удобство и функционалност.

Поддръжката на моделите не изисква специални усилия. Нужно е с помощта на кърпа и препарат да чистите периодично. По този начин възвръщате блясъка на контейнерите и не позволявате да се амортизират.

Praktis.bg – защо да изберете нас

Предлагаме ви не просто изгодни оферти, но и модерни кошове за баня. В готовност сме да съдействаме на всеки потребител, така че покупката му да се впише великолепно към останалата част от обзавеждането за баня.

При нас можете да откриете и всичко останало, което смятате, че липсва в мокрото ви помещение. Ако сте естет по природа, то комбинирането на отделните аксесоари ще допринесе за изтънчената визия на санитарното кътче.

Опитни и квалифицирани продавач-консултанти са в готовност да съдействат, ако имате нужда от тях. Подарете на банята си онзи завършващ щрих, отговорен за спазването на добра лична хигиена!

Какво трябва да съобразим, когато избираме кош за тоалетна?
Кое е най-хигиеничното решение за кош за баня?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: