Постелки за баня

Мислите, че щом сте закупили подходящите плочки и обзавеждане за баня, то значи сте приключили с помещението? Това е една категорична заблуда! Всъщност, ако трябва да сме откровени, то банята е едно от най-значимите места за целия дом.

Там човек има възможността да остава насаме със себе си, да релаксира, да мечтае, да се откъсва пълноценно от стреса и напрежението. Мокрото помещение въздейства благоприятно върху психиката и настроението на модерния и вечно ангажиран човек.

Затова от ключова необходимост е много да внимаваме, когато става въпрос за обзавеждането и аксесоарите за баня.

Какви постелки за баня да си закупите

Добрата новина е, че днес пазарът прелива от всевъзможни модели. Всички те варират по цвят, материали, текстури, размери, дизайни.

Избирайки малките и компактни подови настилки, трябва да се придържате към основния стил на обзавеждане. Така си гарантирате постигането на мечтаната баня.

Създаването на уютен дом е предизвикателство, с което не всеки може да се справи. Ние от Praktis.bg сме в готовност да съдействаме безотказно дори на най-изявените естети, така че всеки детайл да е на мястото си.

Ако търсите перфектният завършващ акцент, то значи сте на правилното място.

Пред вас прецизно са селектирани красиви, неповторими, модерни и функционални постелки за баня. Всички те са онзи щрих, който ще придаде индивидуалност на всяко мокро помещение.

Как да изберем перфектните постелки

  • Практичност;

Това е основен фактор, към който да се придържате, що се отнася до избора на подова настилка за баня. Функцията на постелките за баня е да осигурят безопасност. С тях можете безпроблемно да се предвижвате по влажния под. Стъпките са стабилни, макар и когато сте боси.

  • Качество;

Най-важното за една подова настилка в мокрото помещение е да бъде устойчива на влага. Търсете материали, които са предназначени конкретно за такива места.

  • Естетика;

Категорично килимите и настилките в банята са част от цялостния и колорит. С тях лесно можете да подчертаете изтънчеността на помещението или да внесете слънчево настроение.

  • Хигиена;

Важно е материалите да подлежат на третиране. Периодичното изпиране на настилките е нещо, което да спазвате.

Защо безопасността е толкова важна

Много от нелепите инциденти са именно в банята. Можете сериозно да си навредите, ако навреме не се погрижите за безопасността на това място. С подходящата постелка ще намалите значително риска от злополуки.

Избирайки продукт, проверете от какъв материал е изработена вътрешната му част. Латексът прилепва стабилно към пода и не позволява на настилката да се движи. Така и вие ще се чувствате много по-сигурни, докато се разхождате по влажния под.

Моделите от текстил се поддържат по-лесно и съхнат много по-бързо. Те обаче не са толкова надеждни, когато става въпрос за инциденти. Възможно е да ги комбинирате с противохлъзгави подложки.

Защо да се доверите на нас

Praktis.bg сме в крак с всички модни тенденции. Непрекъснато следим трендовете и се стремим да ви предложим най-актуалните, качествени и безопасни настилки за баня.

В пряко сътрудничество сме с реномирани производители и това ни дава правото да гарантираме в качеството на своите продукти. Избирайки нас, то вие нанасяте перфектния последен щрих в обзавеждането на мокрото си помещение!

Кои постелки за баня се ползват в мократа част и кои в сухата?
Колко вида постелки за баня има?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: