Полици

Модерните полици за баня са също толкова важни, колкото и останалата част от обзавеждането, включващо закачалки, държачи за тоалетна хартия, поставки за четки за зъби и прочие. Функционалността на банята е пряко обвързана с етажерките, за които ще ви разкажем.

Praktis.bg селектирахме за вас цяла една категория, в която успяхме да поместим изключително разнообразни модели. Всички те са в тръпнещо очакване да бъдат поставени на точното си място.

Използват се предимно за подредба на гримове, тоалетни принадлежности и други хигиенни материали.

Какви полици за баня ви предлагаме ние

В магазина ни ще попаднете както на ъглови модели, така и на стенни. Някои от тях са направени от здраво стъкло, докато други са от решетъчен метал.

Всички те са с различни размери, форми, орнаменти. Ако искате в тях да побирате повече вещи, то заложете на двойни или тройни етажерки.

Моделите, които са направени от матирано стъкло, успяват да придадат допълнителна нотка на съвременен стил в обзавеждането. Тези от стомана обикновено са устойчиви на влага и дори след продължителна експлоатация, по тях няма следи от ръжда.

Монтирането им е лесно, а дори и забавно. Не изискват специална поддръжка. Достатъчно е периодично да ги почиствате с помощта на суха кърпа или препарат. Така ще се грижите за поддържането на първоначалния им блясък и вид.

Какво да знаем при избора на модел

Преди да инвестирате в конкретен модел етажерка, си задайте въпроса какво ще поставяте върху нея. Ако се нуждаете от място, върху което да подреждате хигиенните си принадлежности, най-добре да заложите на моделите от матирано стъкло.

Можете да ги видите поставени под огледалото в банята. Така всичко ще ви бъде под ръка, докато извършвате водните си ритуали, свързани с измиване на ръце, зъби и т.н.

Решетъчните модели са чудесен избор за съхраняването на сапунерки, гъби и други почистващи материали. Заложете на ъгловите полици, ако банята ви е малка и свободното пространство в нея е кът.

Защо да изберете нас

Онлайн магазинът ни е специализиран в продажбата не само на етажерки за баня, но и всичко останало, от което пряко зависи комфортът в това помещение.

Работим в тясно сътрудничество с едни от най-реномираните производители на пазара. Това ни позволява да гарантираме в качеството на продуктите, достигащи до вас.

Ние сме винаги насреща, ако се нуждаете от съвет или консултация, свързани с избора на полица. Разнообразните модели позволяват на всеки естет да се възползва от тях.

Благодарение на аксесоарите за баня в тази категория, то вие ще успеете да внесете не само функционалност в помещението, но и ще му придадете нужната завършеност.

Знаете, че съотношението качество – цена е перфектно балансирано и позволява на масовия потребител да не чувства тревога, докато пазарува.

За нас доволният клиент е най-голямата ни награда. Изберете желаната от вас полица и я поставете там, където вие сметнете за нужно и естетически издържано. В готовност сме да ви съдействаме при обзавеждането на банята и да я превърнем в мечтаната за вас.

С Praktis.bg няма невъзможни неща. Ние следваме най-новите модни тенденции и никога не изневеряваме на качеството, което е в епицентъра на фирмената ни политика!

Къде в банята е най-добре да поставим полици?
Как да изберем полица, лавица, етажерка или органайзер за банята?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: