Корнизи и простори за баня

Знаем, че мокрото помещение има ключова роля за удобството в домовете ни. Без банята, то домът няма как да функционира нормално. Ето защо, когато става въпрос за нейното обзавеждане, от нас се изисква да подхождаме сериозно и отговорно.

Днес ще ви сблъскаме отблизо с цяла една категория, включваща немалко корнизи и простори за баня. В Praktis.bg се стремим да осигурим на крайния потребител всеки елемент, допринасящ за комфорт в мокрото помещение.

Какво представляват нашите корнизи и простори за баня

Тези аксесоари за баня не се отличават по нищо от останалите на пазара, когато става въпрос за естетическите им качества. Семпли са, с класическа визия. Вписват се чудесно към всеки стил баня. Така не се налага да се съобразявате прекалено много при избора им.

Едно нещо обаче разграничава артикулите от този сектор от останалите, които можем свободно да закупим. От край време залагаме твърде много на качеството.

За нас то е фундамент, с който не правим компромис. Неслучайно работим с утвърдени и реномирани производители, за които сме сигурни.

Корнизите и простори за баня са чудесен избор за онези мокри помещения, които искате да превърнете в по-практични и функционални. Ако се опитвате да отделите душа от останалото обзавеждане, то завесата за баня е прекрасен начин за постигане на това.

За да се постави тя, нужно е първо да сте монтирали релсата, която ще я придържа към стената. Това е самият корниз. Той се монтира предварително.

В комплекта се съдържат елементи, служещи за поставянето му върху тавана. Лесно се осъществява монтажът и не се изисква да имате някакви конкретни познания в областта.

Все пак, ако изпитвате затруднение, можете да се обърнете към професионални услуги. Важно е да пробвате първо сами. Помнете, че на разположение имате упътване, с което да си послужите.

Какви продукти предлагаме в онлайн магазина

На вашето внимание са селектирани корнизи с различна форма и дължина. Някои от тях са стандартни и успяват да обгърнат пространството, предназначено за взимане на душ. Релсите са направени от качествени материали. Най-често се използват хром или инокс.

Поддържат се лесно и е препоръчително няколко пъти в годината да възвръщате първоначалния им блясък. Имайте предвид, че водата и съдържащият се в нея варовик допринасят за загубата на блясък.

С помощта на суха кърпа или препарат, вие ще отстраните следите и ще превърнете релсата в искряща от чистота.

Дори да ви се струва като незначителна част от обзавеждането, то артикулите в тази категория, освен че подсигуряват функционалността в банята, могат да се превърнат в завършващ щрих на цялостния интериор.

Бъдете внимателни, когато ги избирате. Помислете върху формата и размерите. Съобразете го със самата завеса и пространството в санитарното помещение.

Защо да се доверите на Praktis.bg

Потребителите избират да пазаруват от Praktis.bg, защото през годините сме успели да се докажем като опитни търговци, които знаят как да печелят доверие.

Работим усилено с най-утвърдени производители на обзавеждане за баня. Това ни позволява да гарантираме в качеството на всеки артикул, достигащ до вас.

Ако се нуждаете от съвет или консултация, оставаме на разположение. Нашите корнизи и простори за баня са последният детайл, който да вмъкнете в помещението. Те са липсващият блясък!

Какво представлява просторът за баня?
Важно ли е в банята да има корниз?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: