Завеси за баня

Красиви и неповторими, завесите за баня имат двойно предназначение. От една страна служат като разделителна ивица между мократа и суха част в санитарното помещение.

Не позволяват на водата да достига до останалите мебели. От друга страна –те са красива декорация, придаваща индивидуалност на това място.

В Praktis.bg знаем, че при обзавеждането на мокрото помещение искате да постигнете функционалност и красива визия. Предлагаме на вашето внимание прекалено модерни, атрактивни, свежи, интересни и забавни завеси, изливащи настроение върху цялостния интериор.

Създадохме цяла една категория, в която поместихме десетки модели, сред които да избирате. Артикулите в този сектор ще се впишат както към по-семплите бани, така и към тези, при обзавеждането на които участват далеч по-луксозен клас мебели.

Вие сами решавате какъв продукт да закупите. Съобразете се най-напред с останалата част от обзавеждането. Постарайте се цветовете на завесата да си хармонират с тези, които вече са част от помещението.

По-смелите личности играят рисково и купуват аксесоари в ярки и наситени тонове. Често успяват да изненадат дори самите себе си с крайния резултат, надминаващ очакванията им.

Какво да изберем – завеси за баня или паравани

Параваните са решение, което в никакъв случай не можем да наречен неразумно. Те умело и точно зонират пространството, предназначено за душ. Отблъскващото при тях е, че са стационарни. Завесите, на свой ред, имат не малко предимства. Ето какви са те:

  • Лесно поставяне и сваляне;
  • Красиви дизайни и запомнящи се шарки;
  • Можете да ги подменяте винаги, когато решите;
  • Поддържат се лесно;
  • Устойчиви са на вода.

Поставянето и свалянето на завесите е наистина като детска игра. Това, което най-вероятно може да ви затрудни, е монтирането на самите корнизи.

Ако искате да освежите банята, но не разполагате с достатъчен бюджет, то можете да подмените старите завеси с нови такива. Готовите решения, които сме ви подготвили, ще ви позволят да променяте облика на мокрото помещение и да се радвате на свежите тонове, присъстващи на това място.

Няма да пропуснем да споменем, че днес на пазара вече се предлагат не малко модели завеси, подлежащи на рециклиране. Така намалява вредното влияние върху околната среда.

Поддръжката на този аксесоар за баня е едно от съществените му предимства. Колкото и замърсена да е завесата, тя се почиства лесно и бързо. Повечето модели, които откривате при нас, са от полиестер.

Могат да се перат в пералня машина и това няма да отнеме от качествата им. Водоустойчивостта се възстановява с гладене след изпиране.

Как да купим точния размер

Този артикул е твърде гъвкав и приспособим. Стандартните размери, в които можете да ги откриете, са 200 на 180 см. Дължината от тавана до пода обикновено не е над 2 метра.

Дори вашата баня да е с по-високи тавани, не е нужно да монтирате завесата от самото им начало. Задължително оставете място, от където парата да излиза. Това имахме предвид, като казахме, че са гъвкави и лесно приспособими. Ако искате да са по-къси, винаги можете да ги подрежете.

Praktis.bg ви осигурява цветни и атрактивни завеси за баня. Доверете ни се при избора и ви гарантираме, че всяко мокро помещение ще се освежи до неузнаваемост. Функционалността на аксесоара е работеща по всяко време.

Кой е най-добрият материал за завеси за баня?
Текстилните завеси за баня добър избор ли са?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: