Тоалетни седалки

Тоалетните седалки са онзи завършващ елемент, който сме свикнали да виждаме върху самата керамична чиния. Някои от съвременните предложения са внедрени и със сигурност са в състояние да впечатлят потребителя.

Днес ние ще разгледаме основните видове и техните функционалности. Ще споделим с вас не малко полезна информация, свързана с избора на седалка за тоалетна.

Какви видове тоалетни седалки ви предлагаме ние

Към настоящия момент разновидностите на пазара са толкова много, че човек трудно може да направи бърз избор. Ето и някои от най-разпространените модели, които имате възможност да закупите от Praktis.bg:

  • Меки седалки;

Те имат както положителни страни, така и негативни. Удобни и леки са. Изключително подходящи за ползване в домашни условия. Това, което обаче кара потребителите да мислят дълго, преди самата инвестиция, е техният експлоатационен период. Няколко години, след като ги закупите, е нужно да бъдат подменени с нови.

  • Комбинирани модели;

Те са чудесен избор за семействата. Могат да се използват от всеки член, без нужда от поставяне на допълнителна седалка за най-малките момченца и момиченца. В комплекта обикновено присъстват двойни или тройни седалки, чиито диаметри се отличават един от друг.

  • Хигиенични;

Страхотен избор са за обществените тоалетни. Биват направени от качествени, устойчиви и издръжливи на непрекъснато натоварване материали. Покритието им не позволява на микробите и бактериите да се задържат върху тях. Освен това се почистват лесно и ефективно.

  • Детски;

Този аксесоар за баня позволява лесно приспособяване към основната тоалетна чиния. Моделите са с малък диаметър на отвора и малчуганите се чувстват комфортно, докато са посветени на физиологичните си нужди.

Кои са най-предпочитаните функции и характеристики

Както при всяко едно обзавеждане, така и при тоалетните чинии има особености, функции, характеристики и иновации. Някои от потребителите се насочват към модели, при които самото седло се затопля.

Те са чудесни за ползване през студените месеци от годината. Тази функция може да се включва и изключва.

Любителите на комфорта могат да заложат на „умните” модели. Специален сензор се грижи за това капакът на тоалетната чиния да се отваря и затваря автоматично.

Съществуват и продукти, при които капакът на седалката се отваря и затваря плавно и не се чува онзи неприятен шум.

Как да изберем подходяща за нас седалка

Преди да се впуснете към самата инвестиция, трябва да сте запознати с размера, от който се нуждаете. Ако имате някакви съмнения, най-добре да премерите тоалетната чиния и едва след това да преминете към разглеждане на предложения.

Необходимо е формата на седалката да съвпада с тази на керамичната чиния. В противен случай рискувате да допринесете за неудобството и дискомфорта на това място.

Изберете цвят, който се вписва към цветовете на вашата баня. Преди да заплатите съответната стойност, не забравяйте да проверите целостта на комплекта и дали всички части, нужни при монтажа, са включени в него.

Помислете също за дебелината на материала, от който бива изработено изделието. Хората с наднормено тегло е препоръчително да използват седалки от по-здрава и устойчива суровина.

Ако изберете нас, вие автоматично залагате на доброто решение. Предлагаме ви преливащо разнообразие от модели, успяващи да задоволят търсенето дори на най-взискателните ни клиенти.

Какви са предимствата на тоалетните седалки направени от дуропласт?
Какви тоалетни седалки се предлагат в Практис?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: