Закачалки за баня

Чувствате ли се длъжни на хигиената? Ако отговорът е да, то незабавно оборудвайте мокрото си помещение с висококачествени закачалки за баня. Praktis.bg ще ви издадем няколко на брой полезни съвета, които сме сигурни, че ще помните, докато сте живи.

Ще споделим с вас защо закачалките са толкова важен аксесоар за банята. Ще разкажем как именно тези приспособления за стена могат да спасят любимите ни хавлии. Както и ще ви издадем пикантна информация от „кухнята” в онлайн магазина ни.

Затаете дъх и се пригответе да станете свидетели не просто на функционални модели закачалки, но и такива, които знаят как да преобразят дори най-скучните помещения и да ги превърнат в неповторими.

Защо мокрото помещение се нуждае от закачалки за баня

Закачалките са онзи аксесоар, който използваме за поставянето на хавлии и кърпи за лице, ръце. Ако това допълнение липсва в санитарното помещение, то хигиената няма как да бъде пълноценна.

Освен, че осигуряват удобство и комфорт в мокрото помещение, те успяват и да нанесат онзи завършващ щрих, от който нашата баня се нуждае. За да бъдат устойчиви и издръжливи тези изящни аксесоари, то при направата им участват материали, които не взаимодействат с водата.

Практичността е един от водещите фактори, заради които си струва инвестицията. С тях можете да постигнете перфектната подредба в мокрото помещение и винаги да имате под ръка суха и ухаеща приятно кърпа.

Закачалките са лесни за монтиране. Когато избирате да пазарувате от нас, вие получавате моделът, който търсите, плюс всички елементи, нужни за закрепването към стената в банята.

Нима мислите, че единственото предназначение на изящните куки, прикрепени към стената, са за придържане на кърпата за ръце? Разбира се, че не. Върху тях можете да поставите и халата си за баня. Няма да се тревожите, че влагата ще се задържи в тъканта и скоро няма да ухае приятно.

Какви са основните видове, които ви предлагаме

  • Единични поставки за хавлии;

Те са чудесно решение за малките и компактни санитарни помещения. Предпочитани са и от хората, които все още не са задомени.

  • Двойни поставки за хавлии;

Идеален избор за семействата. Можете да поставите две кърпи и да сте сигурни, че по всяко време ще подсушите ръцете и лицето си.

  • Халки за хавлии;

Стилни и модерни. Те несъмнено са в готовност да придадат завършеност на всяка една баня.

  • Скари за хавлии;

Удобни и функционални. Позволяват върху тях да съхнат няколко хавлии едновременно.

Що се отнася до самите материали, то разнообразието е също толкова вариращо. Ще откриете модели от инокс, месинг, златно покритие, комбинация от няколко материала и прочие. Повечето артикули достигат до потребителя с продължителна гаранция.

Можете да се погрижите и сами за запазване на първоначалния им вид, като ги почиствате периодично с подходящ препарат и суха кърпа. По този начин допринасяте за връщането на блясъка им.

Защо да изберете Практис

Ние предлагаме изключително цветна палитра, включваща всевъзможни закачалки за баня. Всички те са продукт на световни и доказани производители.

Работим дълги години с най-добрите автори на обзавеждане на баня. Това ни дава право да гарантираме в качеството на предложенията в категорията.

Придайте очарование на мокрото си помещение. Закачалката е акцентът, върху който да поставите своята хавлия или кърпа!

Как най-добре да разположим закачалките в банята?
Какви видове закачалки за баня има?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: