Полиуретани

Полиуретанът е материал, използващ се в различните индустрии, заради качествата, свойствата и голямото приложение. Той е еластичен материал, който може да се използва върху всякакви повърхности, спрямо личните ви изисквания за приложение.

Характеристики и области на употреба на полиуретаните

Полиуретаните са продукт, известен с еластичността и гъвкавостта си, те са устойчиви на абразивни процеси, което ги прави ефективни приложение на места, където се изисква материал, устойчив на износване.

Издръжливи са при влиянието на влага и химикали и имат добра изолация. Могат да се произвеждат под различни форми от мека пяна до твърди материи. Всичко това ги прави изключително универсален и предпочитан в строителството продукт.

Имат широка употреба, като могат да се употребяват като материали за топло и звукоизолация, еластомери и уплътнители, лепила, производство на гумени продукти за автомобилната индустрия.

Те са широко разпространени и ефективни при използването си, силно желан продукт са за множество ремонтни дейности.

Какви полиуретани може да намерите в Praktis.bg

В Praktis.bg може да откриете разнообразие от полиуретани. Предлагаме ги под различна форма и с различна степен на действие.

Част от полиуретаните, които предлагаме са:

  • Лепила

Използват се заради тяхната гъвкавост, издръжливост и еластичност. Устойчиви са на екстремни условия, вибрации и влага. Предлагат се в различни форми спрямо индивидуалните желания и цели на клиента.

Намират приложение в ремонтните дейности при лепене на дърво, метал, пластмаса и други материали.

  • Уплътнители

Уплътнителите са вид лепила, предназначени за уплътнение на празнини и фуги. Подходящи са за използване при големи натоварвания и абсорбират вибрациите. Те правят гъвкаво и еластично уплътнение, устойчиво на износване и подходящо в различни области и индустрии.

Предлагат се в различни форми, между които течни, гелообразни и под формата на пяна. Това позволява гъвкавото им използване за различни дейности.

  • Пяна за монтаж и лепене

Пяната е форма на полиуретан, използван за монтаж на дограми, врати и прозорци. Популярна е и предпочитана за използване заради своите изолационни и уплътнителни свойства. Подходяща е за използване във влажни среди, заради силната и влагоустойчивост.

С кои марки работим

Марките, с които работи предлагат най-добрите продукти на пазара. Качествени, ефективни и доказали действието си.

Част от марките са:

  • MOMENT
  • CERESIT
  • CAPAROL
  • TYTAN
  • SIKA
  • BOSTIK
  • SOUDAL

Избираме възможно най-качествени марки, произвеждащи полиуретани, за да отговорим на всички ваши очаквания и да ви предостави голям избор от продукти.

Защо да се доверите на Praktis.bg за избора на полиуретани

Ние от Praktis.bg предлагаме широка гама от продукти, доказали своето качество във времето. Грижим се за клиентите си, като ми предоставяме най-добрите продукти и обслужване. Уверете се сами и поръчайте сега!

Често задавани въпроси за полиуретани

Какви са предимствата на полиуретановите лепила?
За какво служат полиуретановите лепила?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: