Лепящи ленти

Хубаво е да се събираме, лошо е да се разделяме – колко изненадваща реплика. Не, бяхме иронични – знаем, че повечето от вас я знаят наизуст, а още по-голяма част от хората, които четат настоящия текст, дори са изпитвали чувството.

Няма спор, че на всеки му се е налагало да прикрепя разни неща за други. Нещо повече – освен, че е трябвало да се прикрепят, е било необходимо това да стане възможно най-ненатрапчиво и невидимо.

Звучи като доста сложна задача, нали? Ако и вие сте преминали през същия ад, то добре дошли при решението на проблема – естествено, то е с лепящи ленти или моментни лепила от Praktis.bg.

С какво помагат тези лепящи ленти

Това, с което ще ви запознаем днес, е нещо революционно, нещо иновативно в строителството, нещо, което ще завърти главата ви по начин, по който нищо друго не го е правило.

Днес ще ви запознаем с лепящи ленти. Това са онези невероятни приспособления, с които можете да сдвоите две плоскости, две различни материи, два коренно различни детайла.

Ефектът на лепящите ленти се постига посредством това, че и от двете страни тази лента има залепящ слой и вие ще можете да съединявате уж на пръв несъвместими плоскости. За тиксата можем да ви кажем единствено, че ще останете безкрайно доволни.

Доверете се и на нас, и на лепящите ленти.

Praktis.bg – грижата за клиента е основен наш принцип

Не е нужно да си родител, за да бъдеш грижовен. Не е нужно да си и много възрастен, за да си придобил с времето някакъв полезен опит, който да ти върши работа в ежедневието.

В никакъв случай не е и много необходимо да си сред най-слухтящите, за да чуеш нуждите на своите клиенти.

Това да слухтиш дори е сред нещата, които човек трябва да се опита да промени в себе си ако го прави, защото в противен случай нещата биха могли да излязат извън контрол.

Не, че е лошо да се правят проучвания, изследвания над общественото мнение относно неща, засягащи даден бизнес, но ако наистина един търговец постоянно подслушва своите клиенти, за да разбере техните желания, той рано или късно ще загуби своето влияние на пазара. Защо?

Истината се крие там, че клиентите искат всичко тук, сега и веднага. Понякога техните желания се базират единствено и само на това, че са чули, че е добре да го имат и заради това са посегнали към продукта.

Всъщност, работата е там, че те дори не знаят този въпросен продукт какви свойства има, защо се използва, става ли за външен монтаж или е предназначен само за вътрешен такъв.

Ако търговецът се води по тези масови некомпетентност и разсипничество, той просто ще трябва да бъде напълно опустошен накрая, защото е давал твърде много ресурс в напълно различни посоки без да се е замислял върху реалните нужди от тях.

В един момент, ако има късмет, търговецът ще се сети навреме, че нещата така просто няма как да вървят и ще направи бързи реформи в своя начин на мислене, за да може да е достатъчно адаптивен спрямо пазара.

Това несъмнено ще му помогне в разбирателството си с клиентите и все пак ще го изведе в положителна светлина. Заповядайте в нашето голямо семейство, за да ви покажем светлата страна на нещата заедно с хубавия вид на всичко, което можете да направите с двете си ръце.

Очакваме ви да изберем заедно най-подходящото тиксо!

Често задавани въпроси за лепящи ленти и тикса

С какви лепила се лепят каучуковите подложки?
Колко време траят уплътнителите за прозорци?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: