Кухня

Кухнята е едно от важните помещения в домовете. Там прекарваме голяма част от времето си, приготвяйки вкусна храна, пиейки сутрешното си кафе, миейки съдовете и прочие.

Важно е мястото да бъде обзаведено функционално и красиво. Необходимо е мебелите да са първокласни, а механизмите да издържат на постоянни натоварвания.

Знаем, че изборът на кухня и подходящите мебели за нея изисква време, внимание и отношение. Предлагаме ви модели, които са в готовност да задоволят вкусовете дори на най-взискателните клиенти.

Селектирали сме десетки визии, включващи различен брой шкафове, чекмеджета, плотове. Можете да избирате сред тях и да допринесете за уюта в дома си.

Какви мебели за кухня предлагаме в Практис

Предлагаме модерни, новаторски и свръх функционални кухненски комплекти, които не просто ще превърнат помещението в запомнящо се, но също така ще доставят нужната доза комфорт и удобство за всяка една домакиня.

За да се чувства добре на своя територия, жената се нуждае не просто от кухня, включваща мивка и шкафове, а от всичките онези отделения и разпределения, където да подреди безброй бурканчета с ароматни подправки.

Подготвили сме ви редица функционални обзавеждания, предлагащи всевъзможни привилегии. Имаме решения за хората с ограничен бюджет, както и за онези, които не са си поставили лимит.

Класически интериор, луксозни визии, нестандартни шкафове, функционални модули – всичко това можете да откриете единствено при нас.

Какво трябва да знаем при избора на кухненски мебели

Помислете внимателно към какъв стил на обзавеждане желаете да се придържате. Запознайте се с материалите, техните специфики и особености. Почерпете знания и за различните механизми. При нужда можете да заложите на предварително изготвен 3D проект. Така всяка една ваша идея ще бъде визуализирана.

Цветовете в помещението е важно да хармонират с мебелите. Малките и практични кухни е добре да бъдат обзаведени в по-топли и нежни тонове. Големите и просторни помещения позволяват да поставите шкафове и плотове в студената гама.

Praktis.bg – символ на качество и надеждност

Ако целите качествено обзавеждане на кухнята на добра цена, то ние сме вашето решение. Благодарение на Praktis.bg получавате кухненски комплект с дълъг експлоатационен период и безупречна функционалност.

Другата причина, заради която да ни гласувате доверие, е модерният дизайн на обзавеждането. Можете лесно, бързо и срещу ограничен бюджет да подмените остарелите и амортизирани мебели с нови такива.

Ще си осигурите комфорт и удобство. И не на последно място, ще внесете уют и хармония, за които всеки собственик на жилище мечтае.

Работим с утвърдени и доказали се производители, които дълги години творят свръх качествени обзавеждания. Имаме възможност да тестваме мебелите, селектирани в категорията. Това ни дава правото да гарантираме в устойчивостта и функционалността им.

Хората, които нямат ясни идеи, свързани с покупката на шкафове и чекмеджета, могат да се възползват от мнението и насоките на квалифицираните ни служители. С тяхна помощ лесно ще създадете оазис в домовете си.

При нас нещата се случват бързо и безпроблемно. Клиентите остават доволни от резултатите, които постигат при обзавеждането на новия си дом.

Гордеем се, че можем да удовлетворим всяко очакване. В състояние сме да откликнем подобаващо и на по-нестандартните желания, от страна на клиента. Имаме решение за всеки вкус и стил. Онова, което обединява продуктите в тази категория, са висококачествените материали.

Ние знаем как да превърнем всяко празно пространство в перфектната за една домакиня кухня!

Често задавани въпроси за кухненски мебели

Какво представляват различните категории кухня в Praktis.bg?
Как успешно да се комбинират цветовете в кухнята?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: