Готови кухни

Търсите частично или цялостно обзавеждане за своята кухня? Не ви се занимава с фирми производители и търсите нещо готово? Тогава специалната селекция от готови кухни на Praktis.bg е идеалният избор за вас.

Какво ще намерите в тази категория от готови кухни

Обзавеждането на едно кухненско пространство определя до каква степен ще бъде удобно за ползване то. Тук ще намерите различни по размери, възможност и естетика избори, които са направени въз основа внимателно проектирани кухненски пространства, които взимат предвид следните фактори:

 • Широка приложимост;
 • Възможност за напасване към конкретни домашни условия;
 • Функционалност на пространството;
 • Максимално ползване на ресурси.

Целта на тази категория е да предостави възможно най-доброто за най-ниска цена, особено ако се сравнят цените между нашата селекция и ръчно направените кухни.

Друг важен елемент при избора на кухня е тя да ви служи възможно най-добре, за най-дълъг период – обикновените кухни се амортизират на 5-10 години.

Какво прави нашите кухни толкова популярни

Огромното предимство на този вид селекция, е че можете да се сдобиете с идеалната дизайнерска кухня във възможно най-кратко време.

Вместо да чакате за кухня по поръчка с месеци, вие можете да се сдобиете с желаното в рамките на няколко дни, като към цената, в зависимост от стойността на поръчката, се включва и транспорта.

Ако желаете и помощ при правилният монтаж на кухнята, можете да се възползвате от нашите майстори, които са способни, за кратко време, изцяло да обзаведат вашето кухненско пространство.

Цената е по договорка и може да бъде променена спрямо вашите нужди – за повече информация можете да се свържете с нас или някои от нашите представители.

За какво да внимаваме при избор на кухня

Когато избирате кухня, е добре да вземете предвид следните показатели:

 • Особености на пространството като чупки, комини, наличие на водопровод, място на врата и цялостна площ;
 • Възможни размери на кухнята, височина на таван, възможност за горен ред, необходимо работно пространство;
 • Дали желаете да имате вградени мебели, печка, фурна, микровълнова, съдомиялна, мелачка за отпадъци на кухненска мивка и евентуална възможност за подобряване на кухненското оборудване;
 • Наличие на абсорбатор и възможност за слагане на такъв – това е особено важно за апартаменти или боксови пространства с ограничено пространство. За тях е нужна правилна вентилация и разположението на кухнята, печката и котлоните определят къде може да се изведе въздуховодът на абсорбатора;
 • Нужно е и да вземете предвид наличието на място за хранене, колко плота искате, налично работно пространство – това важи за кухненски уреди като роботи, месомелачки, тостери и други подобни;
 • Налична посуда, прибори за хранене, кухненски принадлежности;
 • Цена.

За много от нашите клиенти, цената има огромно значение. За щастие, тук при нас, можете да намерите голям диапазон от предложения, които са идеална комбинация от цена, качество, размер и функционалност.

Ценовият диапазон на изброеното тук зависи както от размерите, така и от приложените материали, естетичната стойност на използваните материали и възможност за надграждане на налична кухненска мебел.

Защо да вземете вашата кухня от Praktis.bg

Понеже тук можете да намерите всичко нужно за цялостното оборудване и обзавеждане на едно кухненско пространство. Ако търсите качество, добра цена и дълготрайност на покупката, то нашата селекция от готови кухни е идеален избор за вас, без значение дали се намирате в къща или апартамент.

Често задавани въпроси за готови кухни

Кой е най-добрият материал за кухня?
Кои видове шкафове е препоръчително да имаме в кухнята?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: