Модулни кухни

Ако търсите да завършите вече съществуваща кухня или искате да създадете така по собствен модел, то нашата категория за „модулни кухни” е идеалното място за вас. Тук ще намерите индивидуални бройки кухненска мебел а именно долни шкафове, такива за горен ред, такива с ниша, с различен стил, обков и естетична стойност.

Какви са предимствата на нашите модулни кухни

За разлика от готовите или кухните по поръчка, модулните варианти са значително по-гъвкави като избор и предоставят много повече свобода на избор.

Най-важният аспект на подобен вид селекция, е че имате възможността сами да бъдете вашият собствен интериорен дизайнер и да комбинирате различни стилове, които ви допадат.

Разбира се, можете и да се придържате към конкретна естетична нотка, но цялостната възможност на избор тук е и огромното предимство. Тази категория представлява разделяне на някои от нашите най-популярни модели готови кухни, но основни части, за да предоставим свободата на избор.

Защо да изберем модулните кухни

Най-привлекателният аспект на тази категория, е че тук можете да намерите нужната добавка към вече съществуваща кухня или трапезария, без да се ангажирате финансово с неща, които не желаете. Така сте напълно способни да добавите нужната функционалност към вече съществуваща кухня, или да изградите такава по свой собствен модел.

Единственото ограничение, ако изберете този метод за създаване на кухня, е че трябва да изберете всеки отделен елемент. За щастие, ако нещо не ви допадне, имате възможност за връщане на продукта с безплатна доставка – за повече подробности се свържете с екипа ни.

За какво е добре да се внимава при избор на модулна кухня

Най-важното при избора на какъвто и да е вид мебел, особено когато става дума за няколко различни компонента, са техните размери и функционалност. Важно е и да прецените следните неща:

  • Отиват ли си с останалите мебели;
  • Ще ви служат ли те добре;
  • Имате ли нужда от помощ при монтаж;
  • Какъв вид обков и механизми желаете;
  • Какви са външните и вътрешни размери, от които имате нужда;
  • Имате ли възможност за комбинация между стилове;
  • Вид настилка зад самите мебели.

Тъй като тук има налични както долни, така и горни шкафове за кухня, е добре да вземете предвид от какво е направена стената. Най-големи затруднения за здрав и сигурен монтаж изпитват хората, които живеят в жилища с тухлени стени или такива облицовани с гипсокартон.

Ако нямате възможността или опита да монтирате горен ред шкафове самостоятелно, можете да се възползвате от майсторите партньори на Praktis.bg. Цената на подобна услуга се извършва по договорка, след оглед или телефонен разговор – можете да поръчате вашата модулна кухня заедно с монтажна група.

Защо си заслужава да закупите вашата модулна кухня от Praktis.bg

Цялостното обслужване на нашият екип обхваща и кухненското оборудване и обзавеждане на малки и големи пространства. Това, с което се гордеем най-много, е че успяваме да предоставим високо качество на добра цена – без значение какво точно търсите.

В тази категория за модулни кухни, можете да намерите специална селекция от моно или поли стилни кухненски подредби по ваш личен вкус – от качествени материали на добра цена.

Условията за доставка и връщане са упоменати на всяка продуктова страница, но ако имате конкретни въпроси винаги можете да се свържете с нас чрез контактна форма, чат или телефон.

Какво трябва да имаме предвид при обзавеждането на кухнята?
Какъв цвят за кухня да изберете?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: