Дивани

Преобразете жилищното си пространство с нов комфортен диван. Независимо дали ремонтирате, местите се в нов дом или просто жадувате за свеж външен вид, нашата гама висококачествени стилни дивани е проектирана да отговори на всяка ваша нужда, съчетавайки естетика с функционалност. Никой хол не е завършен без мечтания диван, той предлага невероятен комфорт за много души наведнъж, което е идеално за големи семейства или събирания в дома. Особено важно е моделът за дневната да е приятен за ползване, а ако може да има повече от 1 функция, означава, че сте се сдобили с нещо наистина ценно.

От какъв диван имате нужда във вашата дневна

Ролята на дивана е да бъде удобен и да позволява комфортното ползване му от повече от 1 човек наведнъж. Той е комунална мебел, която позволява лежерното прекарване на време заедно със семейство, приятели и гости – без значение повода, сезона или други подробности. Това какъв вид диван би ви служил на добре зависи от пространството, с което разполагате, за някои стаи е най-добре прав диван без чупка, за други подобен диван с чупка е точният избор. От значение е и дали имате нужда от допълнително пространство за спане, тъй като доста модели тук имат функцията за разтягане. Нуждите на едно домакинство варират доста, за това е добре да вземете предвид това дали се нуждаете от допълнително място за съхраняване на вещи, повече място за седене, или нещо друго. Има и такива модели, които комбинират и поставки за чаши и бутилки, което може да бъде идеално за някои случаи, а също и да разчупи дизайна на стаята ви.

С кое да не правим компромис при избора

При избор на диван, има някои основни неща, с които не бива да се прави компромис, без значение потребността на домакинството. Това са и основни показатели, които биха ви насочили към правилният за вас избор, и са именно:

  • Ъгълът на дивана или това дали е ъглов или прав е важен аспект, които определя колко удобен и функционален може да бъде той. В зависимост от пространството, прав диван може да бъде по-добър избор, в случаи, в които стаята не позволява, ъглов диван с ляв ъгъл би бил по-удачен от такъв с десен ъгъл;
  • Мекотата и комфорта на един диван са основните причини да се направи подобна покупка. Не избирайте мебел, която няма да ви достави комфорта, които заслужавате, това ще са пари хвърлени на вятър, и време за връщане, което не можете да си върнете – за щастие нашите избори са специално изработени да бъдат невероятно удобни;
  • Дизайн и цветовете на един диван са неотменна част от естетиката на една стая, тъй като той заема не малка част от нея. Добре е да се стремите към комбинация от цветове и форми, която да е в тон с останалото в едно помещение;

Не подценявайте сетивата си и техният афинитет към хармония, изберете нещо, което да си отива с останалото и така ще изпитвате много повече удоволствие още при влизане.

  • Размера на един диван има значение, тъй като това ще определи колко души могат да седят на него удобно, и това къде във вашият дом можете да го използвате. Особено важно е да не правите компромис с размера при избиране на дивани – по-голям може и да не пасне, а по-малък няма да служи правилно и комфортно.

Какви дивани Ви предлага Praktis.bg

На Praktis.bg ще откриете огромно разнообразие от модели. Търсите нестандартни дивани или просто пространството на стаята е ограничено, то ти си на правилното място, защото ще откриете селекция дивани, които ще пасат идеално на всяка чупка. Стилни модели с чупка, по-дълбоки или по-широки, търсите модели, изработени от текстил или еко кожа, бъдете сигурни ние сме твоята крайна дестинация.

Защо да купите вашият нов диван от Praktis.bg

Понеже тук можете да намерите гаранция за качеството на вашата покупка. Няма значение дали сте си харесали двуместен, триместен или по-голям диван, няма значение дали пък искате канапе, тук ще намерите качество и стил на добра цена. Освен дивани, можеш да оборудваш цялата си дневна с мебели от Praktis.bg. Наслади се на избора и създай една хармонична интериорна визия.

Често задавани въпроси за дивани

Какви са предимствата на различните материали за облицовка на дивани?
Как да поддържам и почиствам дивана си?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: