Дивани

Никой хол не е завършен без диван, той предлага невероятен комфорт за много души наведнъж, което е идеално за големи семейства или събирания в дома. Особено важно е дивана да е приятен за ползване, а ако може да има повече от 1 функция, означава, че сте се сдобили с нещо наистина ценно.

От какъв диван имате нужда

Ролята на дивана е да бъде удобен и да позволява комфортното ползване му от повече от 1 човек наведнъж. Той е комунална мебел, която позволява лежерното прекарване на време заедно със семейство, приятели и гости – без значение повода, сезона или други подробности.

Това какъв диван би ви служил на добре зависи от пространството, с което разполагате, за някои стаи е най-добре прав диван без чупка, за други подобен диван с чупка е точният избор. От значение е и дали имате нужда от допълнително пространство за спане, тъй като доста модели тук имат функцията за разтягане.

Нуждите на едно домакинство варират доста, за това е добре да вземете предвид това дали се нуждаете от допълнително място за съхраняване на вещи, повече място за седене, или нещо друго. Има и такива дивани, които комбинират и поставки за чаши и бутилки, което може да бъде идеално за някои случаи.

С кое да не правим компромис при избор на диван

При избор на диван, има някои основни неща, с които не бива да се прави компромис, без значение потребността на домакинството. Това са и основни показатели, които биха ви насочили към правилният за вас избор, и са именно:

Ъгълът на дивана или това дали е ъглов или прав е важен аспект, които определя колко удобен и функционален може да бъде той. В зависимост от пространството, прав диван може да бъде по-добър избор, в случаи, в които стаята не позволява, ъглов диван с ляв ъгъл би бил по-удачен от такъв с десен ъгъл.

Мекотата и комфорта и комфорта на един диван са основните причини да се направи подобна покупка. Не избирайте мебел, която няма да ви достави комфорта, които заслужавате, това ще са пари хвърлени на вятър, и време за връщане, което не можете да си върнете – за щастие нашите избори са специално изработени да бъдат невероятно удобни.

Дизайн и цветовете на един диван са неотменна част от естетиката на една стая, тъй като той заема не малка част от нея. Добре е да се стремите към комбинация от цветове и форми, която да е в тон с останалото в едно помещение.

Не подценявайте сетивата си и техният афинитет към хармония, изберете нещо, което да си отива с останалото и така ще изпитвате много повече удоволствие още при влизане.

Размера на един диван има значение, тъй като това ще определи колко души могат да седят на него удобно, и това къде във вашият дом можете да го използвате. Особено важно е да не правите компромис с размера при избиране на дивани – по-голям може и да не пасне, а по-малък няма да служи правилно и комфортно.

Защо да купите вашият нов диван от Praktis.bg

Понеже тук можете да немерите гаранция за качеството на вашата покупка. Няма значение дали сте си харесали двуместен, триместен или по-голям диван, няма значение дали пък искате канапе, тук ще намерите качество и стил на добра цена.

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: