Холни маси

Хол без холна маса рядко се среша и това не е никак случайно. Освен секцията и дивана, холната маса се е превърнала в център на стаята и за това толкова много хора наблягат на нейният избор – тук ще ви помогнем да вземете още по-лесно решение.

Какви видове холни маси можете да намерите в Praktis.bg

Избора на холна маса е център на внимание на много хора с идея за ново обзавеждане на всекидневната. За това изборите, които има пред вас тук са също толкова разнообразни като, хората, които ги правят – за да има за всекиго по нещо.

Най-основното разделение, което може да се направи са разтегателни и неразтегателни холни маси, както и остъклени и такива с ПДЧ плот. От там можете да изберете дали искате допълнителна функционалност, рафт под плота, място за крака и прочее.

Как да направите правилният избор за вашия хол

Това, на което ви препоръчваме да наблегнете са размерите, дизайна и цветовете, както и конкретни функции, които искате вашата холна маса да има. Стила тук е изключително акцентиран аспект на нашата селекция от холни маси – те могат да са невероятно ефектни, с модерен стил или привкус от едно по-класическо време.

Толкова са разнообразни дизайните и стиловете на наличните маси, че реално можете да ги използвате като начална точка, около, която да създадете дизайн за останалото пространство.

Препоръчваме ви да наблегнете на следните аспекти при избор:

  • Височина от земята;
  • Размер на плота;
  • Налична функционалност;
  • Остъкляване (темперирано стъкло);
  • Ефекти като светлини и подсветка;
  • Комбинация с друга холна гарнитура.

При следване на посочените тук фактори, вие можете бързо да създадете профил на желаната холна маса. Не е добра идея да се фокусирате единствено върху един конкретен аспект, е ви препоръчваме да изберете комбинация от няколко.

По този начин ще получите не само функционалност, но и естетична добавка към своят дом, които да ви служи вярно, но и да ви кара да се отпуснете. Най-важният аспект е височината на масата, тук можете да намерите модели, които са с по-голяма височина и са подходящи дори за трапеза.

Има и по-семпли видове маси, които могат да се ползват навън, тъй като са направени от влагоустойчиви материали. Налични са и маси за барове или дори комплектувани маси с 4 броя столове – те са идеален избор за трапезария.

Кои са най-важните функции за една холна маса

Универсалните функции за холни маси е това тя да бъде стабилна и при възможност да има функция за реглаж на краката за да се обере луфт от пода. Това ви дава значителна гъвкавост и адаптивност към различни стаи, така че дори да промените разположението на дома си, да имате нужното точно тогава когато ви трябва.

Защо да изберете вашата холна маса от Praktis.bg

Тук можете да намерите гаранцията за качество и педантично подбрана селекция от артикули, от която се нуждаете. Ние не правим компромис с надеждността на нашите мебели, и успяваме да запази баланс между качество и цена, нещо, което е изключително важно за всеки наш клиент.

Така ви даваме възможността напълно да изберете обзавеждането на своя хол, за да бъде точно по ваш вкус, точно по ваш стил.

Често задавани въпроси за холни маси

Каква трябва да е височината на холната маса спрямо дивана вкъщи?
Холните маси от какъв материал са най-лесни за поддръжка?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: