Секции и етажерки

Подобрете организацията и декора на дома си с обширната категория Мебели от Praktis.bg. От многофункционални рафтове за книги до секции и стилни витрини, нашата колекция е предназначена да задоволи вашите нужди за съхранение, като същевременно добави нотка изтънченост към вашето жизнено пространство. Независимо дали търсите нови етажерки за дневната или спалнята, то Praktis е твоята крайна дестинация.

Какви видове секции и етажерки ще откриете на Praktis.bg

Основните видове етажерки, с които разполагаме са за стена и с основа на земята – има такива със по-разчупено разпределение на рафтовете, и такива с по-стандартна геометрия. До голяма степен това, какъв вид етажерка изберете зависи от естетичните ви предпочитания, но има и доста голям практичен смисъл, като най-вече това какво ще складирате там.

  • Етажерка: Потопете се в свят от възможности с нашите разнообразни опции за рафтове. Независимо дали предпочитате плаващи модели за минималистичен вид, регулируеми етажерки за персонализирано съхранение или декоративни модели за излагане на любимите ви предмети, Praktis.bg разполага с модел за всеки вкус и изискване;
  • Секция: Разгледайте многообразието от секции, предлагайки модулни решения за съхранение, които се адаптират към променящите се нужди. От отворени кутии за съвременно усещане до затворени секции за скрито съхранение, нашата колекция гарантира идеално прилягане към всяка стая;
  • Витрина: Направете изявление с нашите витрини, които безпроблемно съчетават форма и функция. Тези елегантни предмети не само показват ценните ви предмети, но също така служат като привлекателни фокусни точки във вашия дом, добавяйки нотка изтънченост към всяка стая;
  • Шкаф: Преобразете вашето място за съхранение с нашите шкафове, съчетавайки практичност и стил. С гама от размери и дизайни нашите модели осигуряват достатъчно място за съхранение на вашите дрехи и аксесоари, като същевременно подобряват естетическата привлекателност на вашата спалня или гардеробна.

Как да изберете правилния рафт

Изборът на перфектния рафт включва обмисляне както на формата, така и на функцията. Помислете за наличното пространство, предвидената употреба и вашия личен стил. Praktis.bg предлага разнообразие от рафтове за книги, което ви позволява да избирате между отворен дизайн за лесен достъп или затворени варианти за допълнителна защита.

Разбирате, че имате правилната етажерка, когато хем получавате нужното пространство за съхранение на вещи, хем получавате естетично задоволство от избора си. Основните значими характеристики на една секция и етажерки е това те да са стабилни и да позволяват желаната от вас аранжировка на пространството в дневната или хола.

Секциите често са център на вниманието на един дом, не е случайно, че хората избират там да поставят своите телевизори. И както се променят формите на телевизорите, стават по фини и стилни, така и се променят формите и линиите на секциите, които стоят покрай телевизора. Именно този фокус на пространството около телевизоионния шкаф, има значение – той е композиция, която има пространствено значение. На практика, за модерния дом, секцията е като рамка на картина, а центъра на картината е самият телевизор.

Целта е да се постигне хармония между всички елементи, и смятаме, че тук ще намерите нужното за да постигнете тази хармония, без значение какъв е размера на телевизора или хола ви. Тази хармония определя и това колко удоволствие ще изпитвате при използване – наблегнете и акцентирайте над конкретни аспекти на дневната.

Колко ще издържи новата ти етажерка

Товароносимостта на една етажерка зависи от материалите, които са ползвани при направа, как е монтирана и дали има основа на земята или е плаваща. Плаващите етажерки имат сериозна товароносимост, но е добре да бъдат монтирани удачно, препоръчително е да се ползват всички точки на монтаж и скоби, които ще получите заедно с пакетите плоскости.

Със съображение за сигурност, ви препоръчваме да държите тежките неща на по-ниските рафтове, и по-леките на по-високите. По този начин ще запазите центъра на тежестта на етажерката по близо до земята, което ще предотврати прекатурване и пресилване на горните крепежни елементи.

Етажерките с основи към земята, дори да не са плаващи или модулни, е добре също да бъдат прикрепени към стена, за да се гарантира абсолютна безопасност. Това важи освен ако желаете да имате мобилност, или не смятате да слагате тежки неща, като книги и посуда на тях.

При по-голямо натоварване, е желателно да подсигурите най-горните краища на етажерката, дори да е здраво стъпила на земята, тъй като неравности в пода могат да я направят лесна за прекатурване. Не рискувайте и използвайте подобаващ за дома ви монтажен метод.

Защо да изберете новата си етажерка и секция от Praktis.bg

Понеже ние можем да ви дадем гаранция за сигурност, качество на производство и стилна селекция без значение кое изберете. Богатият избор, невероятната комбинация от стилове, и добрите цени са наша запазена марка, на която вече хиляди се довериха – бъде и вие един от тях.

Често задавани въпроси за секции и етажерки за дневна

Какви са предимствата на стенните етажерки?
Как да избера подходящата секция за дома си?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: