ТВ шкафове

Холната гарнитура и мебел има голяма стойност за българина – може би дори е станало част от начина ни на живот. Там почиваме след дълъг ден, събираме се с приятели и роднини и се наслаждаваме на любимите си предавания и филми – но без правилния шкаф за телевизора не е чак толкова сладко.

Важни качества на добрия шкаф за телевизор

Тук ще намерите освежаващо разнообразие от ТВ шкафове и поставки за телевизор, които идеално ще си отиват с вече съществуваща секция. Стилната ни селекция може да бъде съвсем семпла, или да бъде центъра на вниманието, каквото и да изберете можем да ви гарантираме, че то ще бъде издръжливо и качествено.

Едно от най-важните качества на ТВ шкаф е той да бъде стабилен и достатъчно голям, за да побере избрания от вас телевизор. В случаи, че сте се спрели на стенна скоба за телевизор, ви е нужно място, където да държите приемника, рутера и други електронни принадлежности обвързани с ползването на телевизора ви.

Друг важен аспект, които не бива да се подценява е естетичната връзка на шкафа с вече наличното. Неговите форми, цветове и употреба на материали има значение към цялостното усещане на стаята – добре е да се стараете към хармония между новото и старото, за да получите възможно най-голямо удоволствие от холния ви ансамбъл от мебели.

Кой от нашите ТВ шкафове да изберете

Поради разнообразната селекция и още по-разнообразните съображения на едно домакинство спрямо позицията на телевизора им, систематизирахме основните фактори при избор ТВ шкафове за всекидневната. С цел улеснен процес на подбор, е добре да се съобразите със следните неща:

  • Размер на телевизора;
  • Желана позиция на екрана от земята;
  • Наличие на холна маса и височина на диван/кресла;
  • Нужда от място за съхранение на предмети и принадлежности;
  • Естетични предпочитания.

В нашият онлайн магазин ще намерите както двукрилни така и еднокрилни шкафове за телевизор, такива с отворен план, с по-разчупени рафтове, бял гланц, стъклени рафтове и полиран метал. Можете и да намерите солидни шкафове с изцяло класически стил, идеални за допълване или акцентиране на вече реализиран интериорен дизайн.

Имайте това предвид преди да направите избор

Важно е, преди да вземете решение за вида шкаф за телевизор в дневната, да предвидите неговите размери и да ги съпоставите не само с размера на телевизора, но и с налична вече мебел. Това ще определи подредбата на стаята, дали ще бъде нужно да се премахне нещо, дали имате достатъчно пространство и позициите на вратите.

Обичайно е подобни комбинации между секции и шкафове да се слагат на най-дългата стена от всекидневната, като в зависимост от разположението на жилището, да има по 1 врата в края на стаята. Вземете предвид нейното отваряне, дали ще бъде удобно преминаването както и цялостно да прецените потока на трафик из дома ви.

Кое прави Praktis.bg правилното място за вашето пазаруване

Това, което прави нашия онлайн магазин правилното място за вашето пазаруване, е невероятно богата ни селекция от всевъзможни категории и артикули. И както със строителните материали, градинските принадлежности и други аспекти, селекцията ни от мебели за всекидневната поддържа същото високо качество и ниска цена.

Често задавани въпроси за телевизионни шкафове

Какви са предимствата на използването на телевизионни шкафове?
Как да избера телевизионен шкаф за ограничено пространство?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: