Моторни свредели

Градината е едно наистина специално място в дома на един човек, това е място за почивка, отдих и връщане обратно в по-естествено състояние на духа. Но за да се постигне това прекрасно място е нужно да положим усилия, за това и идва момент, в които трябва да пробием дупка в почвата, но според зависи от почвата може и да е трудно.

Силата на моторни свредели

Разбира се е по-лесно, когато човек има механична помощ – вместо да се мъчи на ръка, той може да използва мощна моторна машина, като тези градински свредели. В зависимост от почвата, правенето на дупка в земята може и да е трудна дейност, при по-глинестите почви става доста непосилно, колко по-малък диаметър – толкова по трудно.

За това е важно, когато на помощ можем да използваме моторни свредели, които с лекота да направят отвор в почвата, без значение дали е суха или мокра тя. Да, наистина, по-лесно е ако почвата е рохкава и песъчлива, но това рядко е случая, особено когато става дума за дълбоки отвори – колкото по-надолу толкова по компресирана става тя.

Така с по-голяма дълбочина на един отвор, става трудно и изкопаването му, освен ако не разполагате с мощта на два коня. Да, всички моторни свредели, които предлагаме са изключително мощни и позволяват премахването на голямо количество почва за кратко време.

Прецизност при работа

Много често ни трябва отвор с конкретен размер, дали за полагане на основа на строеж или за издигане на ограда. Свределите, които можете да намерите на Praktis.bg предоставят различен размер свредла, които се подменят лесно, за да можете да изкопаете отвор с прецизност и точност.

Като тук, разбира се, става дума за управлението на много мощ само от един човек, тогава кое е нещото, което предотвратява това машината да се завърти, докато свредела е стационарен? Умната система за контрол, която е налична и при много от модерните винтоверти, засича аномалията при въртене и предотвратява нараняването на оператора, в случаи като този.

За това можете да работите съвсем безопасно без да се притеснявате, че ще бъдете наранен – всяка машина е тествана за толеранс на натоварване, и е сигурно, че са безопасни. Разбира се, понякога ще ни трябват различен размер дупки, за щастие всички предложени от нас свредели позволяват за лесното и бързо подменяне на спираловидните накрайници с различен размер. Всички машини идват с различен комплект от свредели, за да можете да изберете най-подходящите.

Моторни свредели в селското стопанство

Ако имате голямо насаждение от дървета и искате да го разширите или тепърва започвате, това да имате моторна помощ ще улесни вашата дейност значително. Включително и при разчистване на клоните. Изкопаването на безбройни дупки в тежко време не е никак приятно, за това улеснете вашата дейност и се възползвайте от инструментите на 21-ви век.

Не е нужно да се мъчите, използвайте най-новите машини предоставени ви от нас и извършете една дейност 10 пъти по-бързо отколкото ако беше на ръка. Така увеличавате на само вашата производителност, но и спестявате време и усилия – това са ресурси, които можете да насочите другояче.

С Praktis.bg получавате възможно най-доброто от света на градинската техника и машини, като го получавате на много добра цена, с гаранция за удоволствие!

Често задавани въпроси за моторни свредели

Какъв моторен свредел да взема за градината?
На каква дълбочина може да достигне един свредел?
Предоставяте ли резервни части за моторни свредели?
Тези инструменти стават ли за професионална употреба?
Какви са ползите от моторните свредели?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: