Триони за клони

Есента и пролетта представят пред всеки собственик на дом, възможността да обнови и освежи своите дървета – шанс да ги спаси от зараза и да им даде нов тласък нагоре. Но при голям обем от работа, е трудно човек да се справи с всичко и то само на ръка – за това ние от Praktis.bg ви предоставяме електрически и качествени ръчни триони за клони.

Триони за клони – олекотете работата си

С нашите артикули, градинарските ви задължения стават значително по-леки, а с богатият вид триони, с които разполагаме, можете да се погрижите дори за най-трудно достъпните клони. Направете есента и пролетта във възможност да обновите вашите дървета, не е нужно да се мъчите със затъпени триони – възползвайте се от нашата селекция.

1. Телескопичен трион за клони

С този телескопичен трион можете да стигнете до височини над 4,5 метра и така да се погрижите за трудно достъпни и опасни клони. Този тип триони са изключително полезни и се употребяват дори в земеделски овощни насаждения, където обемът от работа е значително по-голям от този в средната домашна градина.

Очевидни са преимуществата на такъв вид трион, но това, което не е толкова очевидно, е че режещият елемент е далеч от вас – така можете да сте на безопасно разстояние от най-опасната част. Самата телескопична дръжка е направена от изключително издръжлива сплав, проектирана да издържа на голямо натоварване и огъване.

С такъв артикул ще промените правилата на играта и ще свършите с градинската работа значително по-бързо отколкото на ръка.

2. Електрически триони

Електрически триони, познати също така като кастрачки, са значително по-леки, безшумни и безопасни от бензиновите, но за сметка на това тяхната мощност не може да се сравнява с тази на двигателите. Електрическите триони ви гарантират една наистина лека и бързо работа, тъй като техните зъбци ефикасно премахват дървесина.

Добавено предимство на електрическите триони е, че са значително по-леки, което означава, че са подходящи за дълга употреба, без да рискувате компрометирането на безопасността. Дигитализацията на движещият момент означава, че тези триони са и значително по-безопасни от бензиновите, тъй като пускането на спусъка мигновено прекратява всякакво въртене. Така можете да режете на неудобни места,без ръцете ви да изтръпват или да имате нужда от чести почивки.

3. Бензинови дробилки

И след като сте приключили с кастренето, можете да се насладите на шумната ефикасност, с която с лекота прави дори дебели клони на стърготини за хамстерите на децата. Дробилката (позната като клонотрошачка) е превъзходна инвестиция в ефикасното премахване на големи количества клони и листна маса от дадено място.

Не е нужно да се ангажирате със сложната логистика на преместване на клони, с такава машина се погрижвате повече да няма клони и то по изключително бърз и ефикасен начин. Бензиновите дробилки са подходящи за обновяване на стар, изоставен имот, които е обраснал с нежелани видове дървета и храсти.

Вместо да ги извозвате или да палите клади, можете да си спестите грижите и нервите като се възползвате от мощността на бензиновата дробилка.

При нас предлагаме и други режещи инструменти:

Praktis.bg – при нас всички избори са добри

Нашата селекция от триони за клони, значително улеснява пролетните и есенните кастрения на вашите дървета. При нас можете да намерите всичко необходимо за рязане на клони, като всеки избор е подходящ за различен подход.

Често задавани въпроси за триони за клони

Защо да си закупя подобен трион за клони?
Здрави ли са телескопичните дръжки на кастрачите?
Имате ли съвети за безопасност при работа?
Какъв е капацитетът на работа на акумулаторните триони за клони?
Какво разграничава трионите за клони и тези за дърводелство?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: