Дървета

Широколистни и вечнозелени декоративни и паркови дървета, които да внесат повече зеленина и прохладна сянка във вашия двор или градина.

На всичко това ще попаднете в категорията. Ние от Praktis.bg сме се постарали до вас да достига ароматно и цветно разнообразие, на което да не можете да устоите.

Наясно сме с това, че продуктите в този сектор са по-специфични от останалите и за да инвестирате в подходящи такива, се изисква да имате известни познания в сферата на озеленяването.

Дори да не чувствате себе си подготвени, ние сме насреща да ви съветваме и да отговаряме на запитванията ви.

Какви дървета можете да си закупите от нас

Ще откриете както декоративни растения, така и такива, които биват отглеждани за плод. В зависимост от това каква е целта ви, можете да се насочите към определен вид. За да е по-лесно, бързо и удобно пазаруването, ние сме подготвили филтри, с които да си послужите.

Подбрали сме десетки плодови дръвчета, в това число ябълки, сливи, круши, кайсии и много други. За любителите на домашната ядка сме подготвили едни от най-плодородните орехи и лешници.

Преди обаче да преминете към посаждане е важно да съобразите изискванията на растителния вид. Помнете, че всяко дръвче или храсти има своите си особености и за да се случат нещата по план, трябва да ги опознаете внимателно.

Хората, които имат нужда от повече ухание и от дълго време насам са в търсене на подходящите цветове, растящи по дърветата, могат да заложат на познатата и вечно красива магнолия.

Това е едно от любимите дръвчета на всеки. Познаваме цветовете на магнолията и всеки път уханието им ни докосва и опиянява.

Още нещо е много важно, а именно почвата, в която възнамерявате да посадите закупените от нас дървета.

За предпочитане е предварително да я обработите с подходящите торове, които също можете да отговорите в магазина. Имаме цяла подкатегория, включваща десетки предложения на доказани производители.

Защо да изберете Prakrtis.bg

Онлайн магазинът ни е сред фаворитите за всеки. Ние успяваме по великолепен начин да представим продуктовото си разнообразие.

За да не настъпва хаос по време на пазаруване, сме се погрижили за предварително селектиране на категориите. Така все от вас има възможността да разглежда точно онези продукти, които представляват важност за него.

Днес попадате в категория, включваща дръвчета, утре можете да се насочите към друга, според търсенето и плановете, които сте си направили.

Това е едно от нашите предимства и всеки клиент го оценява, предвид това колко ограничено е свободното време, с което разполагат модерните хора.

Освен това, както и сами можете да забележите, ние ви осигуряваме достъп до несравнимо разнообразие.

При нас можете да откриете както овощни дръвчета подходящи за такъв тип градини или по-просторни дворове, така и ядкови дръвчета, които да използвате за сянка през летните дни.

Ние сме в готовност винаги да ви съдействаме и консултираме, така че изборът ви да е правилен. Доверете ни се и заедно ще успеем да постигнем създаването на чудна градина с великолепно ухание, носещо се в нея.

Praktis.bg сме ваш верен приятел и никога няма да избягаме от своите отговорности!

Често задавани въпроси за дървета

С какво се отличават самоплодните дървета?
Какви правила се спазват при засаждане на овощни дървета?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: