Косачки за трева

Грижата за поляната е една от най-важните части от градинарството, но тази задача може да отнеме доста време. С правилните инструменти и механична помощ, дори най-тежката задача може да се превърне във възможност за почивка, за това в Praktis.bg ви предоставяме толкова богат избор.

Широк диапазон от косачки за трева

Косачката е един от първите артикули, които един градинар си взима понеже няма как една градина да изглежда добре без безупречно поддържана ливада. Честото косене позволява на тревата да подсигури захвата си в почвата, и така й позволявате да се храни с по-дълбоки минерали и вещества.

Ако се стремите към здравословна поляна, то честото косене на трева е необходимо, нужно е то да се случва поне веднъж седмично, в мокрите периоди дори по-често. А това да косите с неудобна, немощна косачка за трева може да писне доста бързо – за това се възползвайте от качествените избори, които можете да намерите на тук.

1. Бензинови косачки за трева

Бензиновите косачки имат значително, по-силен оборот и могат да се справят дори и с мокра и дълга трева. Някои от нашите артикули ви предлагат и мощността да превърнете изрезките на фин прах, за да подхранва той растящата трева – така вместо да плащате за тор, храните тревата с ненужното.

Тези косачки идва в различни капацитети, които ви позволяват по-голям диапазон от мощност, в зависимост от вашите потребности и нужди. Както и по-голяма вместимост на кошовете за изрезки. Една подценявана екстра, която нашите артикули имат е самоходът, които стартира заедно със запалването на двигателя, това ви позволява с лекота да косите дори под наклон.

2. Роботизирани косачки

В Praktis.bg приветстваме новите технологии и даваме възможност на нашите клиенти да се насладят на свободното си време и добре окосена ливада, без дори да вдигнат пръст. Новото поколение роботизирани косачки за трева могат да бъдат настроени да косят вашия имот в определен диапазон от време, като можете да са възползвате от най-отпималните вечерни температури.

Разполагаме с различни разновидности, като някои са идеални за малки площи, а други са пригодени за косенето на по-големи ливади, като комуникират с вас през цялото време. Тази нова wi-fi технология е абсолютното удобство и ви позволява да се наслаждавате на резултатите докато се възползвате от този така ценен свободен ден.

3. Бензинови палцови косачки

Този вид косачка е невероятно ефикасна в премахването на дебела и суха трева, с голям капацитет на мощност, които значително улеснява освежаването на вашата градина. С голям обем на двигателя и добър пробег, можете с лекота да превърнете и най-неглижираната ливада в приказно място за отдих – можете да избирате между различни варианти.

4. Аератори

Този тип машини са изключително полезни за вашата трева, те с лекота премахват мъх и гъби, като позволяват на корените на поляната да дишат и получават тъй нужните нутриенти. Минаването с машинен аератор значително спестява нуждата от ръчен труд, тъй като традиционната алтернатива е отнема много време и физически усилия.

5. Акумулаторни косачки

Този тип косачки за трева са нов писък на модата, като комбинират капацитетът на бензиновите косачки и природосъобразността на електричеството. Можете да избирате от няколко вида, като имате възможност да се възползвате от интегрирана система за зареждане на батериите, което удължава експлоатационният период на батериите.

Praktis.bg – възползвайте се от невероятните ни оферти

Само при нас можете да намерите толкова широк и, същевременно, качествен избор от косачки за трева. Естествено предлагаме тримери за трева, както и триони за клони. Няма нужда да се мъчите с изнемощяла и остаряла технология, посетете ни още днес и се насладете на новите технологии!

Често задавани въпроси за косачки за трева

Кое е задължително при поддръжката на косачка за трева?
Заслужават ли си роботите-косачки за трева?
Електрическа или моторна косачка препоръчвате?
С или без кош се коси най-добре?
Заслужават ли си косачките със самоход?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: