Градински пръскачки

В грижата за една градина влизат много действия – рязане, съдене, преработване на земята, но има един специален уред, които най-много ни дава да браним нашите посеви – градинските пръскачки.

В Praktis.bg разбираме колко е важно да предпазваш посевите и градината си от натрапчиви насекоми, за това ви предоставяме с една наистина добра селекция от пръскачки.

Градинска пръскачка пригодна за всичко

Ние ценим една добре поддържана градина, за това при нас можете да намерите всякакви видове градински пръскачки, които позволяват на всеки градинар да се погрижи добре за своите растения.

Много често те се ползват за пръскането на лозя и други овощни насаждения, като за това е нужно голям капацитет за смесване на разтвори и лекарства.

Има, разбира се, малки пръскачки, които дори са прекрасен избор за нежното поливане на деликатни цветя, като капацитетът на техните резервоари отговаря точно на тази употреба. Ако целите да покриете по-голямо количество пространство, защото имате много за пръскане, ви предоставяме с най-големите моторни пръскачки.

Ако целите да покриете наистина голямо количество листна маса, то моторните пръскачки са за вас, тъй като те автоматично компресират водният резервоар, което подава непрестанно напрежение на течността. Така можете да постигнете наистина светкавични резултати при обработване на големи повърхности – така не само спестявате ресурси, но и време.

Градински пръскачки за домашна употреба

За тези от вас, които притежават малко растения, но биха искали да се погрижат добре за тях, ние ви предлагаме различен диапазон от домакински пръскачки с ръчна помпа. Ако търсите наистина компактна пръскачка, този вариант е точният за вас – не е нужно много вода или напрежение за да работите с нея.

Много често в рекламната индустрия този вид пръскачки се използват, както и не малко професионални чистачи на прозорци също използват този вид помпички. Поради тяхната компактна форма човек може да ги използва на височини без да се притеснява от тежестта.

Градински пръскачки за промишлени цели

За тези от вас с голяма продукция, или градини с много растения, ръчните градински пръскачки, предоставят прекрасна платформа за обезпаразитяване на повърхности и растения.

Най-често използваните пръскачки са тези с презрамки, които се слагат на гръб или рамо, понеже те предоставят наистина добра мобилност и компресия на течността, без да се налага употребата на бензин за компресия.

Разбира се, професионалните машини позволяват по-продължително пръскане, като идват със специален колан, който равномерно разпределя тежестта на пръскачката. Тези професионални пръскачки се използват във флот от хора, които методично преминават между редовете насаждения, за да предотвратят натрупването паразити и нежелани насекоми.

Praktis.bg – най-доброто място за вашата градина

В Praktis.bg можете да намерите всичко нужно за вашите градински нужди - от напоителни системи, през градинска техника, като умишлено предлага голям диапазон от градински пръскачки, понеже знаем, че всеки има нужда от избор. Ако целите да освежите вашата градина с малко фино разпръсната вода имаме вариант за вас, ако имате много добитък и искате да го напръскате с обезпаразитяващ препарат – пак имаме нещо за вас.

Тук можете да намерите всичко, което ви е нужно – освен машините можете да получите съвет за какво по-добре би паснало на вашите нужди. В последно време повече и повече хора разчитат на такъв вид пръскачки, за това и предлагаме най-големият диапазон и разновидности.

Често задавани въпроси за градински пръскачки

Какво да направя ако пръскачката не се херметизира?
Може ли да се пръска с вода с висока температура?
Кои вещества не е добре да се слагат в пръскачката?
Имате ли професионални градински пръскачки?
Бензинова, акумулаторна или ръчна пръскачка да избера?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: