Поливни системи и програматори

Няма градина, която да може да оцелее без вода, а поливните системи и програматори значително подпомагат поддръжката и развитието на вашият имот.

Ако искате да постигнете възможно най-добрите резултати и не се задоволявате с посредственост – то новата ни селекция от програматори е точно за вас.

Поливни системи и програматори - планувайте вашето поливане подобаващо

За мнозина времето е лукс, а това да имате градина е свързано с множество отговорности, които не винаги можем да спазим. Но природата е капризна и изисква своето внимание, за това е добре да планувате поддръжката на вашата градина.

Най-важният аспект на развитието на поляната и цветята е те да се поливат навременно, но в България слънцето може да бъде много горещо и да изгори нежните листа на дадени видове цветя и храсти.

Водната капка, когато срещне слънчевите лъчи, действа като лупа, която концентрира слънчевата енергия – това наранява нежната повърхност на листата.

Еднократен случай едва ли би допринесъл за смъртта на дадено растение, но редовното поливане в топлите часове е опасно и бързо ще прекрати красотата на вашата градина. Това важи и за всички растителни видове на вашият имот – дори издръжливата трева трябва да бъде пазена.

За това е важно да се използват подобаващи поливни системи и програматори, които да улеснят този процес и да спомогнат избягването на такива грешки.

Бързото изпаряване на водата от листата е голям фактор при разболяването и отслабването на едно растение – за това настройте таймера за време, когато слънцето вече е ниско, най-добре след свечеряване.

Ако настоявате да поливате два пъти дневно, а това дори е препоръчително при отглеждане на трева, настроите за два цикъла на поливане, преди изгрев и при залез слънце.

Това е периодът, когато всички растения „поемат“ дъх и реално усвояват голямото количество вода, което спомага фотосинтезата при наличие на слънчева светлина.

Употребата на програматор спестява време

Разбира се, приятна е автоматизацията на конкретни процеси у дома, това е причината мнозина от нас да имат перални, прахосмукачки, съдомиялни – та защо не и автоматична поливна система?

Дайте си спокойствие, насладете се на свободното си време и разчитайте на автоматизацията да се погрижи за дребните неща.

Когато вие сте зает, програматорът се заема с това, което вие не можете – така той гарантира правилното и навременно поливане на вашият имот, без да струва толкова много. При нас можете да видите различни разпръсквачи, поливни приставки, програматори и всякакъв вид джаджи, които да превърнат вашата градина във футуристична страна.

В ПРАКТИС също така ще откриете:

Да, новите технологии навлязоха и в България, вече програмирате правилното време, поставяте кой ден да пръска и кой не и оставяте. Това удобство струва много повече отколкото всъщност плащате за него – добра сделка и добра покупка.

Тук има и различни шахти по размер и дълбочина, като те са подходящи за различни видове поливни системи – ако имате малка, имаме шахта за вас, ако имате голяма – имаме шахта и за вас. Имате нужда от маркуч за капково поливане? Ние имаме няколко вида, които сме сигурни, че ще ви харесат.

Имате нужда от изскачащи разпръсквачи? Имаме богата селекция за вас, със избор на зони и обсег на поливане вие ставате господаря на своята градина. Изберете Praktis.bg още днес и си спестете пари, време и нерви!

Често задавани въпроси за поливни системи и програматори

Какви поливни системи и програматори се предлагат в „Практис“?
Какви са предимствата на капковото напояване?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: