Маркучи

Поливната система е централната част на една градина, без вода дори и най-красивата и изящна градина няма да оцелее, за това от Praktis.bg ви предоставяме богата селекция от маркучи.

Без значение колко дълги, здрави, гъвкави, корави или големи маркучи търсите, при нас можете да намерите всичко необходимо дори за най-сложната отводнителна система.

Различните маркучи, които ви предлагаме

Изборът е важен, и понеже живеем в свят богат на ресурси и производство, ние ви предоставяме огромен избор от маркучи пригодени за много видове приложения.

Искате да преместите вода от едно място на друго? Няма проблем – използвайте нашият каталог и сме сигурни, че ще харесате нещо, което ще пасне на вашите нужди.

Маркучи за отводняване

При агрегатите са нужни доста издръжливи маркучи, тъй като налягането произведено от тези силни помпи е огромно – особено значение има смукателният маркуч.

Той трябва да е подсилен и твърд, ни не прекалено твърд, за да няма опасност от счупване – предлагаме спираловидни маркучи подходящи за агрегатни помпи.

Друг важен аспект на отводнителните системи са отводнителни маркучи, които премахват водата от нежеланото място – тези маркучи трябва да издържат на силно вътрешно напрежение.

За това те трябва да са направени от подобаваща, гъвкава, но здрава материя, която позволява на маркуча да заеме форма оптимална за отводняването.

Има плетени маркучи, подобни на тези, които професионалните противопожарни агенции използват, има полиетиленови маркучи с подсилени стени за по-голяма издръжливост и много други варианти.

Ако целите да получите най-доброто за вашите цели, можете да го намерите тук при нас, като различните маркучи имат различни показатели.

Важността на здравите маркучи

Не са малко случаите, в които закупите маркуч и още при първото пускане става ясно, че му е трудно да запази формата си, пречупва се лесно и спира потока на водата.

Да, наистина това е един от най-често срещаните феномени при градинските маркучи, за това и следим внимателно за качеството на нашата селекция.

Радваме се да ви кажем, че при нас можете да намерите най-различни видове маркучи, всички, които прекрасно изпълняват функцията си. Някои са подсилени с външна стена, за да запазват формата, други имат повече от 4 стени, за да са подсигурени дори през зимата.

Има такива маркучи, които са подходящи за включване към помпа и такива, които са пригодени със защитна мрежа против UV лъчи. Всичко това е налично за вас само на 1 кликване разстояние, не е нужно дори да излизате от вкъщи.

Разновидности на размери и дължини

Всеки дом има своите потребности, тук можете да намерите всякакви дължини и размери маркучи, които да паснат за завършването на вашият проект.

Има и спомагателни средства, като приставки за по-лесно поливане – макари за навиване на особено дълги системи – приставки за пазене на системата и прочее.

В Практис също така ще откриете:

Ако целите качество на добра цена, то вие сте на правилното място – нашата богата селекция изпълнява множество функции като всеки един артикул тук издържа нашият критерии за качество.

С нас няма градина, която да остане неполята, място оставено непочистено – мазе останало неотводнено.

В комбинация с различните артикули, които предлагаме, можете да направите огромна комбинация и да съчетаете всичко – в Praktis.bg можете да оборудвате цялата си градина и то на добра цена!

Често задавани въпроси за маркучи

Как да изберем правилния маркуч за градината?
Какви маркучи се предлагат в хипермаркети „Практис“?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: