Тревни смески

Представяме ви различни видове тревни смески, подходящи за различен терен, климат и начин на употреба. За моравата, парка, спортни съоръжения (издръжлива на газене), за къмпинги, устойчива на силно слънце и засушаване.

Различните характеристики на декоративната трева, която ви предлагаме, ви дават възможност да направите най-удачния избор!

Какви тревни смески откривате в каталога ни

Ние от Praktis.bg от дълго време насам изучаваме растителността и нейните особености. Това ни позволява да ви предлагаме качествени решения, от които да се възползвате.

Нашите тревни смески са подбрани така, че веднага щом бъдат посадени, те ще стартират оформянето на красива и плътна ливада, подходяща  за всеки двор и градина.

Универсалните са едни от най-предпочитаните, поради простата причина, че не изискват кой знае какви грижи. Те са чудесни за всякакви дворни пространства, без значение дали има посадени дръвчета или не. Не са капризни и затова хората избират да инвестират в тях.

Важно е обаче, преди да стартирате дейността по засаждане, да прочетете внимателно инструкциите, посочени от производителя. Винаги сме в готовност да съдействаме, ако се нуждаете от съвет или консултация.

За нас е наистина важно да отговорим на очакванията ви и да постигнете целта си, свързана с озеленяването на двора или друго място.

Тревите за сенчестите места са подходящи за терени, където слънцето огрява за кратко. Можете да получите повече и по-подробна информация, като разгледате съответния продукт.

Как да изберем смеска, подходяща за нашия терен

Това е един от най-често задаваните въпроси, от страна на потребителя. Ако сте решили сами да си създадете озеленяването, най-напред е нужно да помислите за предназначението на зелената площ.

Решете дали тревата ще бъде интензивно натоварвана или целта й ще е единствено декоративна. Следващото е да съобразите какви са екологичните условия на градината.

Нужно е да знаете дали дворът е частично огрян или целодневно засенчван. Това са основните два фактора, които определят към кой точно продукт да насочим вниманието си.

След като вече изберем даден продукт, трябва да сме наясно и с количеството, което да закупим. Това са все специфики, които обикновените хора, сблъскващи се за пръв път с озеленяване, няма от къде да знаят.

Имате два варианта – да се допитате до нашите експерти или да изберете сами да научите полезната информация. Вие сами решавате.

Следващият етап е обработката на почвата. Трябва задължително да прекопаете. За целта може да използвате стандартна права лопата или трактор.

Не бива веднага след прекопаването да засаждате. Препоръчително е да оставите почвата да аерира в продължение на 10 -15 дни. Ако почвата е бедна, погрижете се за нейното наторяване.

Тук можете да посетите останалите категории в този сектор и да изберете подходящата тор, според особеностите на почвата и нейните липси.

Praktis.bg - защо сме с едно стъпало по-високо от останалите

Ние умеем и обичаме да предвиждаме ситуациите и да ви предлагаме качествени решения, отговарящи на вашето търсене.

Работим с утвърдени производители на тревни смески и това ни позволява да гарантираме в тяхното качество.

Сигурни сме, че инвестирайки в продукт от тази категория или друга, вие ще се радвате на перфектно похарчени пари и удоволствието от това.

Изберете нас и няма да съжалявате за решението си!

Често задавани въпроси за тревни смески

Как да подготвим почвата преди полагане на тревна смес?
Какви правила се спазват при засяване на тревна смес?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: